3/10/13

Ραδιοτυπίες: Curtis & Soul

Από τις Ραδιοτυπίες και το Sin Radio για το Σάββατο 5/10 θα ακουστούν κυρίως συνθέσεις του Curtis Mayfield που είτε τραγούδησε ο ίδιος ή έδωσε σε άλλους καλλιτέχνες

αλλά θα ακουστούν και μερικά μεγάλα ονόματα της δεκαετίας του 1970 που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τότε Soul σκηνή (με έμφαση στην cinematic Soul και το κίνημα Blaxploitation στον κινηματογράφο). Σας περιμένω να τα πούμε και να τα ακούσουμε παρέα.
Την ηχογραφημένη εκπομπή την ακούτε εδώ
Επίσης - και μια κι η φίλη Veronica λόγω προσωπικών θεμάτων δεν μπορεί να τρέξει το Λογοτεχνικό Σάββατο όπως μας είχε συνηθίσει, και με όρισε ως "δεξί της χέρι" - όσοι θέλετε μπορείτε να έχετε συμμετοχή στο Λογοτεχνικό μας με την εικόνα:

και τίτλο: "Τίναξα από πάνω μου ότι με βάραινε" - είτε ως αφιέρωμα στην μέρα των ζώων είτε όπως σας βγει... Μέχρι το άλλο Σάββατο 12/10 οι συμμετοχές σας με μια απλή αναφορά στην φόρμα των εδώ σχολίων και την επισύναψη της διεύθυνσης του σχετικού ποστ σας.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/10/13, 9:31 π.μ.

    Παλαιότερα είχα γράψει για το πόσο απολαυστικά cult είναι κάποιες ταινίες blaxploitation,είχα δει καπάκι το SUPERFLY (μια και ο λόγος για Curtis) και το Blackula.Εκείνο που έχω πεθυμήσει να δω έναι ένα με τον Slaughter αλλά δεν θυμάμαι ποιό ήταν...μιλάμε για τον ορισμό του μάτσο της δεκαετίας του 70.Σενάριο στο πόδι,στο γόνατο καλύτερα, funky βαδισμα, γιακάδες ως τους ώμους, κλωτσομπουνίδια, 38άρια,45άρια και sexy κορίτσια για Τσάο Αντένα στο πιο μαύρο! Που θα πάει θα το βρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι όντως απίστευτα cult αυτές οι ταινίες, δεν τις λες καν b-movies, κι όμως είχαν την μαγεία τους...
      Μήπως λες για το Slaughter's Big Rip-Off με τον Jim Brown? καλημέρες

      Διαγραφή

καλώς ορίσατε