17/9/12

Εις σήμερον τα σπουδαία

Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως σήμερα Τρίτη μετά τις 17:00 θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε τη νέα σελίδα του Αμαρτωλού Ραδιοφώνου και να την γνωρίσετε.

Επίσης, από αύριο ξεκινάνε κι οι εγγραφές των μελών που θα έχουν δικαίωμα σχολιασμού στα άρθρα, τις εκπομπές των παραγωγών και τις υπόλοιπες ενότητες που θα ανοίξουν προσεχώς.

Η διεύθυνση στην οποία θα μας ακούτε από σήμερα το απόγευμα είναι η κάτωθι: http://www.sinwebradio.com/Τα σχόλια στις ζωντανές εκπομπές των παραγωγών μέχρι να ρυθμιστούν κάποιες τελικές λεπτομέρειες θα γίνονται στα μπλογκς όπως έχουμε μάθει (εικάζουμε ότι αυτό δε θα είναι για πολλές μέρες ακόμα).

2 σχόλια:

 1. Μπράβο, μπράβο!
  Με το καλό η καινούργια σελίδα!
  Θα φωνάξω την αρραβωνιάρα να με κατατοπίσει με αυτές τις εγγραφές γιατί είμαι και του ασχέτου με αυτά, να με ορμηνέψει να κάνω κι εγώ μία εγγραφή γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί κάποια μέρα να θέλω να αφήσω κανένα μελιστάλαχτο σχόλιο, μην τρέχω και δεν φτάνω τελευταία στιγμή!
  Φιλί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αθηνά μου μελιστάλαχτη είμαι σίγουρος ότι με βοήθεια της αγαπημένης κουμπαρούλας θα τα καταφέρεις μια χαρά στην εγγραφή, φιλιά πλείστα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε