5/5/10

Φέρτε πίσω την Ελλάδα μου

Όλοι εσείς που κλέβετε, καίτε, απαξιώνετε, φέρτε την πίσω. Η πρώτη μεγαλειώδης πορεία των τελευταίων ετών έμελε να σπιλωθεί από το τραγικό τέλος 3 ανθρώπων που έτυχε να βρεθούν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Χρονικό ενός προαναγγελθέντος τέλους; προβοκάτσια; ολιγορία υπευθύνων; Για τα δύο πρώτα δεν είμαι σίγουρος για το τρίτο όμως είμαι. Επιτέλους πότε θα βγει ο σούπερ ντούπερ δαφνοστολισμένος τρομο-terminator υπεύθυνος για ανάληψη ευθυνών και για ένα πολιτικό ή πραγματικό χαρακίρι; Βαρέθηκα πια να ακούω για τις οικονομικές επιπτώσεις αυτού του γεγονότος, είναι δυνατόν να έχουν πεθάνει άνθρωποι και να ασχολούμαστε με τις οικονομικές επιπτώσεις; Μάλιστα κύριε πρωθυπουργέ κι αξιότιμοι λοιποί βο(υ)λευτές, προτιμώ την οικονομική πτώχευση από την πολιτική, πολιτισμική, ιδεολογική πτώχευση της Ελλάδας μου. Μην με διώχνετε από εδώ, δεν έχω καμιά διάθεση να γίνω μετανάστασης, αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας, όλοι πια γνωρίζουμε, όσο κι αν προσπαθούν τα μέσα να στοχεύσουν αλλού, ξέρουμε. Δώστε μας πίσω την Ελλάδα μας, οι τραγωδίες είναι μόνο για να παίζονται στα αρχαία θέατρα.
Ντροπή σας

10 σχόλια:

 1. όχι μόνο ντροπή σας αλλά και ντροπή μας, γιατί ο καθένας έχει ευθύνη (άλλος σε μεγαλύτερο, άλλος σε μικρότερο βαθμό) για την κατάντια της Ελλάδας σε οποιοδήποτε επίπεδο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αυτό που με σοκάρει περισσότερο είναι όλες οι μετέπειτα εκμεταλλεύσεις των πάντων με τον τρόπο τους για μια ακόμα φορά.
  όταν αποδεικνύεται ακόμα μια φορά πόσο ασήμαντη είναι η ζωή μας και πόσο τυχαία ζούμε δεν ξέρω. δεν υπάρχει λέξη για κάτι παραπάνω από σοκ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν είναι μόνο αυτοί που πυρπόλησαν το κατάστημα της τράπεζας, είναι και όσοι εμπόδιζαν την πυροσβεστική να προσεγγίσει για να σώσει τους εγκλωβισμένους.

  Δεν είναι μόνο οι δολοφονημένοι υπάλληλοι της Marfin, είναι το γλέντι που έχει στηθεί πάνω από τα πτώματά τους.

  Όπως πολύ σωστά έγραψε κάποιος "δεν θέλω ούτε να πεθάνω σε αυτή τη χώρα".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. :(

  ΥΓ. εξακολουθώ να περιμένω να μου στείλεις e-mail για το γνωστό λόγο, εκτός κάποια πηγή δεν σ'το είπε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πολύς θυμός ρε γαμώτο. Πρέπει να προσέξουμε προς τα που θα τον εξαπολύσουμε και με ποιόν τρόπο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μαλιστα...

  Την θες σε ευρω η; σε δραχμες;

  Υγ..Βαλτε λουκετο στα αρχαια θεατρα,
  για να μην παιζονται τραγωδιες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Roadartist σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση

  Hfaistiwna κι αίσχος, αλλά δεν βλέπω να ντρέπονται ακόμη οι πραγματικοί υπεύθυνοι

  Δραπέτη εννοείται ότι ευθυνόμαστε όλοι για αυτό το κατάντημα, αλλά όταν πρέπει να υπάρχει καταδίκη πρέπει να γίνεται σε αυτόν που εγκληματεί (κυριολεκτικά εδώ)

  b|a|s|n\i/a σωστό είναι αυτό, εκμεταλεύονται οι πάντες την κάθε ευκαιρία για προβολή / προσωπική ή όχι, ανεξάρτητα από το τίμημα, φοβάμαι ότι η Νέα Εποχή θα σημάνει και Νέα Ανοχή/Αποχή/κλπ αρνητικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. mamma εγώ πάλι επιμένω ότι θέλω να πεθάνω εδώ, και να προσπαθήσω όπως μπορώ, και να μην υποκύψω σε κάθε είδους σειρήνα που καλεί για τα αντίθετα, και να μην τους επιτρέψω να μετατρέψουν αυτό τον τόπο σε ένα σκουπιδότοπο αισθημάτων για να πειραματιστούν σε οικονομικό κι άλλο επίπεδο, σε φιλώ

  YO!Reeka μου το είπε απ' ότι είδες, απλά θα σε μπερδεύω μέχρι να με συνηθίσεις...

  mindstripper ακριβώς, θέλει προσοχή, τα πράγματα εύκολα μπορεί να ξεφύγουν, καλά να περνάς εκεί...

  Kosta σε μάρκα...
  Υ.Γ.: πρέπει να μπουν πολλά λουκέτα και δεν ξέρω αν μας φτάνουν αυτά που διαθέτουμε, λες το ΔΝΤ να μας δανίσει κι απ'αυτά χαμηλότοκα; τους χαιρετισμούς μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε