4/9/07

Προσοχή στις οξύθυμες

Μου το έστειλε ένας φίλος σε e-mail σήμερα στο γραφείο κι είπα ότι αξίζει τον κόπο να το αναδημοσιεύσω (φαντάζομαι οι άντρες θα ανατριχιάσουν κάπως μ' αυτό)

ΑΜΑΝΤΑ ΜΟΝΤΙ, 24 ετών, οξύθυμη νεαρά από το Λίβερπουλ, Αγγλία, καταδικάστηκε χθες σε ποινή φυλάκισης 2 ετών, γιατί τον περασμένο Μάιο, προς το τέλος ενός house party στην πόλη, τσαντίστηκε επειδή ο φίλος της Τζέφρι Τζόουνς, 37 ετών, με τον οποίο είχαν μια «ελεύθερη και χαλαρή», όπως παραδέχτηκαν, σχέση, αρνήθηκε να ενδώσει στις γλύκες της (ήθελε έρωτα «εδώ και τώρα» η κοπέλα) του ξερίζωσε με τα ίδια της τα χέρια τον αριστερό όρχιν, τον έβαλε στο στόμα της και, πριν τον καταπιεί, τον έφτυσε. Ένας φίλος που βρισκόταν μπροστά στη σκηνή, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι μάζεψε τον όρχιν του κ. Τζόουνς από το πάτωμα και του τον έδωσε πίσω λέγοντάς του «λυπάμαι πολύ, αλλά αυτό είναι δικό σας».
Στα αγγλικά ακούγεται ακόμα πιο ωραία («I'm terribly sorry, but Ι think this is yours»). Ο άτυχος κ. Τζόουνς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αβάσταχτους πόνους, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν το ξεριζωμένο όργανο στην προτεραία θέση του. Η κ. Μόντι, σε επιστολή της προς το δικαστήριο, δηλώνει ότι μετάνιωσε για την πράξη της και παρακαλεί τον πρώην σύντροφό της να καταλάβει ότι «δεν είμαι βίαιο άτομο».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/06/2007

Update: Άσχετο αλλά αξιοπρόσεκτο κι εξίσου ανατριχιαστικό: μόλις άκουσα τον καιρό στις ειδήσεις και λεν ότι θα χιονίσει στα βόρεια ορεινά κατά την Πέμπτη!!!

5 σχόλια:

  1. Δηλαδή αν ήταν βίαιο άτομο τι θα του ξερίζωνε, την καρδιά και θα την έκανε τηγανητή? Βρε μπας και είναι σανατανίστρια η μικρά?
    Μακρυά από μας οι Ugly (άγγλοι).
    Μακάρι να χιονίσει, μπας και δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα καλά, πως έκατσε ρε συ και του ξερίζωσε το αρχίδι; Πόσο μπάμιας μπορεί να είναι; Τι είναι τ’ αρχίδια; LEGO; Και το ένα μόνο; Αυτή η είδηση μου κάνει λίγο ΛΟΙΠΟΝ η CIAO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εκείνος τι της είπε? "Φτύστο, φτύστο γρήγορα"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω ότι η μικρά ακολούθησε το παράδειγμα της Λορίνα Μπόμπιτ! Μα καλά λέει ο snikolas, για LEGO μας έχουν; Τι βούρλο, αντί για να τον κάνει PLAYMOBILE! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pavlo σωστό το ugly, τι να πεις;
    nikola κοντά έπεσες, στην Ελευθεροτυπία το έγραψαν
    fevis καλό, αλλά μάλλον ούρλιαζε ο καυμένος
    cinestef τι lego & playmobile, εδώ μιλάμε για σφαγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε