26/1/07

Κάποια πράγματα έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα...

Ενώ έγραφα αυτό:

Κι εκεί που όλα φαντάζουν ιδανικά και ωραία και προετοιμάζεσαι για ένα εκτός των τειχών χαλαρωτικό Σ/Κ, έρχεται ένα τηλέφωνο και σου κάνει τα νεύρα κρόσσια… Δεν έχει σημασία από πού, εργασιακό ήταν πάντως. Το δωράκι το πήρα προς στιγμήν, και το κέφι εξαφανίστηκε ως δια μαγείας. Με τι κουράγιο να πάω τώρα σε θάλασσες για ψάρεμα και σε βουνά για παϊδάκια; Πώς θα την βγάλω μπροστά από το τζάκι με φίλους να ψήνουμε και να πίνουμε όλη μέρα; Χμμμ, σα να φτιάχνει το κλίμα ήδη, γιατί αν δεν τα πεις ρε παιδί μου κάπου να ξεσπάσεις – έστω κι εδώ μέσα, μια και στο γραφείο που να τα πεις και ποιος να σε καταλάβει, άσε που παίζουν και ρουφιάνοι – δε φεύγει ο καημός. Μπορεί βέβαια να χάνεται η μέρα της μπιρίμπας και να στεναχωρώ φίλους, αλλά προβλέπω ότι θα πάνε να δουν καμιά ταινία που θέλω να δω κι εγώ για να με τιμωρήσουν. Όλα έχουν το τίμημά τους, τι να κάνεις; Σας εύχομαι ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο και με την επιστροφή μου θα σας φέρω μυρωδιές και εικόνες να μοιραστούμε, να περνάτε καλά...

έκανα το λάθος και διάβασα το post του αγαπητού προβάτου, οπότε μου φάνηκε εντελώς άνευ ουσίας, έτσι αγαπητοί φίλοι εδώ είναι το link με τις πληροφορίες για την αυριανή αντιπολεμική διαδήλωση στην Washington DC .

3 σχόλια:

  1. Ενταξει καλη ειναι & η αντιπολεμικη εκδηλωση, αλλα & το γουικεντ-εκδρομη δεν ειναι κακο. Μην μας τρελλαινεις κι εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα εδώ, πάει εκδρομή και μιλάει κιόλας!! Θέλω νεα, είναι Δευτέρα!!!! Τελείωνε!!! (καλημέρα σου είπα? φιλί σου έδωσα???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλάκια και στους δύο, σε λίγο σας δίνω μια μικρή τζούρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε