3/10/11

Ισορροπίες...


και πως μπορούμε να τις ξαναβρούμε...

Αρχικά παίρνεις μια μεγάλη απόφαση ότι όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου (κρίσεις, επικρίσεις, διακρίσεις, καταχρήσεις... λάθος άλλο είναι το τελευταίο) σε αφορούν μεν αλλά δεν πρόκειται να σε κάνουν να δεις και τα ραδίκια ανάποδα δε.

Κατόπιν βρίσκεις κάποιους συμμάχους / συναγωνιστές που συμμερίζονται όσο και συ την όλη κατάσταση, αλλά μπορούν να συνδράμουν αλληλοκαλώντας ο ένας τον άλλο σπίτι του και προσφέροντας εδέσματα και ιδέες τύπου ρεφενέ (τα εδέσματα ρεφενέ, οι ιδέες και σκέψεις δε γίνεται... ή μήπως κι αυτές; θα δούμε στην πορεία).

Ανακατεύεις αρκετές ημέρες (την τράπουλα που λέγαμε παραπάνω, το φαγητό ή ότι νομίζετε γενικώς) και φτάνεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα αφού δοκιμάσεις πρώτα αν σε ικανοποιούν τα καρυκεύματα.

Τέλος πίνεις ικανοποιημένος γευστικό κρασί / ρακί / ουζάκι ή ότι σου αρέσει με την παρέα / τις μουσικές / το φαγητό / την ζωή που έχεις επιλέξει κάνοντας ένα βήμα μπροστά (προσοχή μην πιείτε παραπάνω και κάνετε ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, το έχω δει να συμβαίνει).

Κάπως έτσι περνάμε τελευταία ξορκίζοντας την μαυρίλα που πέφτει πάνω μας από παντού.
 
P.S. Οι μουσικές του λουστράκου (θα σας πω την ιστορία του ονόματος άλλη φορά) καθημερινές 9-10 μ.μ. στο pb radio

6 σχόλια:

  1. επ ξεκίνησε εκπομπές ο λουστράκος μας? άντε με το καλό. Όσο για την κρίση θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο να την ξεπεράσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και έτσι να συνεχίσετε.. δεν γίνεται πια να είμαστε συνέχεια στην τσίτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, από ισορροπίες είμαστε "βαδίζω και παραμιλώ" μη σου πω και παραπατώ :)

    Τα ουζάκια κι οι ρακές όμως, πάνε κι έρχονται, βλέπω! Χικ!

    Σε φιλώ καλό μου

    υγ: seriously τώρα τέτοια αναμπουμπούλα μέσα κι έξω, δεν παλεύεται εύκολα - οπότε με ό,τι μέσα έχει ο καθένας, καλό είναι να πορεύεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mahler ναι άρχισε, αν κι όχι επίσημα - τουλάχιστον κανονικά... (έχεις συνεισφέρει κι εσύ κάτα ένα τρόπο εξάλλου) - επίσης έτσι ακριβώς, με αλληλοβοήθεια θα ξεπεράσουμε πολλά πράγματα, σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hfaistiwna όχι βέβαια, η τσίτα δεν θα μας βγει σε καλό, είναι κι αυτό που θέλουν τελικά, φιλιά αγωνιστικά μικρέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. wintersea όντως παραμιλάμε τελευταία, λίγο από αυτά που ακούμε και (δεν) λαμβάνουμε λίγο από τα ποτά που λέμε... φιλιά πολλά κι ελπίζω να είστε όλοι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε