20/3/09

Αγαπητό μου ημερολόγιο...

σήμερα μας έκαναν άλλη μια αλλαγή θέσεων στην εργασία. Την έκτη αν θυμάμαι καλά σε δύο περίπου χρόνια. Όχι δεν παραπονιέμαι, είναι για να μη βαριόμαστε και να αλλάζουμε παραστάσεις. Επίσης η επικοινωνία με συνεργάτες έχει περάσει σε Αλμοντοβαρικά επίπεδα, εκεί που συζητάς για οικονομικά θέματα μπορεί να ξεφυτρώσει το θέμα της έλλειψης κατανόησης από φίλους, γνωστούς, την οικογένεια, τον /την γκόμενα κ.ά χαριτωμένα. Θέλει πολύ κόπο τελικά να βγάλεις το παντεσπάνι στις μέρες μας. Το πιο τραγελαφικό γεγονός πάντως κι ένα από τα καλύτερα που έχω δει τελευταία είχε να κάνει με επαγγελματικό e-mail από γραμματέα συνεργάτη που ξεκινούσε με το: hello είμαι ο τάδε... και κατέληγε: σας παρακαλώ μη με δώσετε στο αφεντικό για την πατάτα που έκανα γιατί σαν νέος θα φάω σουτ (αυτολεξεί σας λέω, ακόμη δεν το πιστεύω...). Τι να πεις, το χιούμορ καμιά φορά αποδίδει (όχι πάντως στη συγκεκριμένη περίπτωση).
Κατά τ' άλλα καλά να λέμε, αν και περίμενα ότι με την εαρινή ισημερία κάπως θα έστρωνε ο καιρός. Έτσι για να φτιάξει λίγο η διάθεση των παιδιών που βλέπω κάθε πρωί πηγαίνοντας για τη δουλειά. Φατσούλες νυσταγμένες, βαριεστημένες, αδιάφορες, άλλο ένα ίδιο πρωινό, μουντό, θολό, δε θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι, Ταμάρ κατέβα - σαν σίγμα τελικό ξυπνάω κάθε πρωί, προσπαθώ να αλλάζω διαδρομή κάθε μέρα, να αλλάζω διάθεση πριν μπω στο γραφείο, να έχω την πραγματική μου διάθεση όταν μπαίνω σπίτι (ανάποδα το κάνω; μάλλον). Κι όμως κάπως ανέγγιχτος δείχνω τελευταία, και τα καλά και τα άσχημα τα αντιμετωπίζω με τον ίδιο περίπου τρόπο: ε και; Πιθανόν να είναι η διάθεση μετά από τη χειμερία νάρκη που ομολογουμένως είχε μεγάλη διάρκεια, θέλω ανάλαφρα ρούχα, χαμόγελα, μουσικές, φαγητά, θεάματα - τα φασόλια κι ο Αγγελόπουλος μου έπεσαν βαριά χθες βράδυ...

Γεμίστε μπαταρίες παίδες, με τον ήλιο, τον αέρα κι ότι άλλο φυσικό σαν ενέργεια μπορείτε να φανταστείτε, οποιαδήποτε εναλλακτική μορφή των πραγμάτων είναι το μέλλον, είτε το θέλουν είτε όχι...

9 σχόλια:

  1. το σκάφανδρο λοιπόν και περιπάτει :D (για αρχή κάτι σε πιο κοντινό. έναν ήλιο. μία θάλασσα και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεγαλώνει η μέρα και μπαίνει και η άνοιξη σήμερα και επιστημονικώς!οπότε είμαστε στο στοιχείο μας!
    αυτό με το σίγμα τελικό θέλω να δω φώτο για να το πιστέψω!λολ!
    υγ. μα μόνο εγώ ξυπνάω σαν γιώτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτό με τις αντιδράσεις τύπου "ε και" να το κοιτάξεις. ΦΥΤΟ θα γίνεις στο τέλος!

    *ανακύκλωσε τις μπαταρίες σου και πάρε άλλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή αυτή τη στιγμή που γράφω το σχόλιο, βλέπω από το παράθυρο το βουνό μέσα στην ομίχλη, θα περιμένω λίγο ακόμα για να βεβαιωθώ ότι ήρθε η άνοιξη... Καλά, όχι ότι με χαλάει κι αυτός ο καιρός, αλλά έναν ήλιο λίγο τον πεθυμήσαμε :)
    Φιλιά, καλή (ηλιόλουστη αν γίνεται) Κυριακή!

    υγ: αχ, αυτό με το email απίστευτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελπίζω να μην τον έδωσες τον πιτσιρικά και φάει σουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kι αλλη προαγωγη?

    Σκυλα...
    α)ποτε θα μας βγαλεις εξω
    β)τι τους κανεις ακριβως στην δουλεια?
    γ)θελω ιδιαιτερα μπας και ανεβω κι εγω μισθωτη κλιμακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε με φτάνει ο ήλιος και ο αέρας.
    Θέλω και ούζο και μεζέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. basnia βουρ για φεγγαρόβολτες (τα κοντινά όσο πιο συχνά γίνεται)

    tovene θα βγει κι η φώτο (ο ρεπόρτερ θα κάνει το μαγικό του είμαι σίγουρος), Ι; μια χαρά μου φαίνεται ως γράμμα...

    MAD ε όχι και φυτό, απλά δε χαλιέμαι εύκολα
    επίσης αυτό περί ανακύκλωσης; χμ, ύποπτο ακούγεται

    wintersea ναι, λίγο ήλιο θέλω (έως πολύ), δεν προλαβαίνουν να στραγγίξουν τα φυτά το νερό που δέχονται κάθε τόσο, καλά να περνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. provato ε ότι τον έδωσα έπρεπε (και για να γελάσουμε λίγο), όσο για το αποτέλεσμα μισό-μισό (όχι δεν απολύθηκε αλλά δεν του πέρασε κιόλας όπως θα ήθελε)

    X-oyranoy θα σου κάνω ιδιαίτερα (αλλά αντί να χαίρεσαι με βρίζεις; πάντως το αποτέλεσμα είναι τελικά τίτλοι, από μετρητό... άσε)

    Tanila ούζο και μεζέ θέλει το κοριτσάκι μου; θα κανονιστεί πάραυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε