18/11/07

Κέντρο Ελευθέρων Διερχομένων

Ωραία εβδομάδα τελικά αυτή. Είχε λίγο απ' όλα.

Την Τρίτη ήρθε ο φίλος μου ο καλός από το χωριό και είχαμε μια σχετική κρασοκατάσταση (σπιτικός και δικός του ο οίνος, σε λευκή και κόκκινη απόχρωση) και σαν φαγητό στιφάδο. Δε λέω ελαφρύ για βράδυ, δεν μπορώ να σας περιγράψω τι συνέβει μετά. Όλα καλά αλλά νυστάξαμε από τις 12. Λίγα είπαμε, λιγότερα απ' ότι συνήθως λέμε δηλαδή, αλλά πολλά καταλάβαμε. Όπως συμβαίνει συνήθως τελικά. Δεν χρειάζονται να πούμε και πολλά για να συνεννοηθούμε Όσα λένε τα μάτια είναι αρκετά. Απλά έμεινε αυτή η αίσθηση του ανικανοποίητου, του ότι: θέλαμε κι άλλο για να χορτάσει ο ένας τον άλλο.

Σήμερα Κυριακή είχα να πάω από τη δουλειά. Ναι, Κυριακάτικο αποφασίστηκε να έχουμε μια σύναξη παλιών και νέων συνεργατών, για να πούμε για στόχους, επιδιώξεις, υποχρεώσεις, κλπ. Πλάκα είχε, γιατί γνώριζα ανθρώπους που μιλούσα από καιρό στο τηλέφωνο αλλά δεν είχα δει ποτέ μου. Κάποιοι απ' αυτούς ήταν άκρως ενδιαφέροντες. Η σκέψη μου όμως γυρόφερνε στο ότι: δεν έχω κάνει μια γενική καθαριότητα στο σπίτι (γνωστή ψυχοπάθειά μου για όσους παρακολουθούν), κι ότι αυτό που έκανα θα είχε μια επιπλέον συνεισφορά στην εργασιακή μου εξέλιξη; Αλλά μετά σκεπτόμενος την περιβόητη πλέον επιτροπή των σοφών κατέληξα ότι λίγα χρόνια πριν τη σύνταξη θα είμαστε κάπως έτσι με την συνάδελφο που βρίσκεται στον ίδιο τομέα με μένα:Αφού γύρισα στο σπίτι με τα πολλά, με περίμενε μια άλλη έκπληξη: μια μικρή και νέα φίλη θα ερχόταν να μείνει σπίτι. Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη ήταν ότι είχε αρχίσει να ασχολείται με τα blogs... Είχε ήδη καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της και with a little help from her friends μπήκε ακόμη πιο δυνατά στο παιχνίδι. Χαίρομαι όταν μπαίνει νέο αίμα στο χώρο. Και πόσο μάλλον για παιδιά που γνωρίζω και πιστεύω σ' αυτά. Σοφία μου ότι καλύτερο καλό μου (επίσης ξέρεις ότι σε πάω γιατί είσαι - περίπου, έχεις χρόνια ακόμη για να με φτάσεις - όσο ψώνιο είμαι κι εγώ).

Μ' αυτά και μ' αυτά πέρασε μια βαρύκοη εβδομάδα και πάμε για την άλλη τη σημαντική για μένα που πολλά θα ακούσω, πολλά θα δω κι ακόμη περισσότερα θα πω. Φιλιά σε όλους, να είστε καλά και να περνάτε όσο καλύτερα μπορείτε.

Υ.Γ1: όποτε μπορέσω θα ανεβάσω το post σχετικά με την σωτηρία ενός σπάνιου είδους
Υ.Γ2: είπα ότι χρειάζομαι επειγόντως διακοπές;

10 σχόλια:

  1. Από εμάς είσαι ελεύθερος να πάς όσες διακοπές θέλεις... Άσε που έρχονται και τα Χριστούγεννα!!! Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/07, 3:12 μ.μ.

    Κι εγώ χρειάζομαι επειγόντως διακοπές, αλλά "σκάω και κολυμπάω.."
    Ελπίζω εσύ να τα καταφέρεις και να πας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νυσάφι πια με αυτήν τη φασίνα! Την υποχονδριακή νεύρωση την έχεις κατά νου? Ε τσέκαρέ το...

    PS: Σε αφήνω τώρα, πετάγομαι στης Σοφίας ;-)

    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. fevis καλή σου βδομάδα κι εσένα, μου φαίνεται ότι πρέπει να στολίσω λίγο για να αισθανθώ κι εγώ ότι έρχονται Χριστούγεννα (όσο για το αν είμαι ελεύθερος για διακοπές, χμμ μια κουβέντα είναι)
    niobh μπααα, σιγά μην τα καταφέρω, κι εγώ στο κολύμπι είμαι
    mad όχι μόνο το έχω τσεκάρει, ολόκληρη διατριβή έχω κάνει (και γιατριά δεν βλέπω), καλή σου βδομάδα Πόντιε φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ωραίο όταν σου μένει αυτή η αίσθηση του ανικανοποίητου που λες! ... Ολοι χρειαζόμαστε μάλλον διακοπές! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστώ πολύ... για όλα!!! φυσικά όπως διαπύστωσες και σήμερα δεν ήρθα μόνη μου... έφερα και τα μικρόβια στο σπίτι!!! μακια πολλά καληνύχτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πολύ κρίμα που δεν μένεις Θεσσαλονίκη. Θα σε άφηνα να ασκήσεις τις ψυχολογικές σου παράνοιες στο σπίτι μου σε καθημερινή βάση! Είδες τι φίλος είμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/11/07, 10:17 π.μ.

    nai nai....!! γιεςςς που λενε στα ελληνικος! να στολίσεις blueprints μας και να ανέβεις!! ποτέ δεν ξέρεις πως ξημερώνει οποτε ασε τις δυσοίωνες προβλέψεις και φτιαξε ομορφες στιγμές για σενα και οσους αγαπάς!!
    (συνταγή):):):):)
    Καλη βδομάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου ρχεται να σου αφιερώσω το "Στα 79" του Καρβέλα..Καλό σου απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. roadartist αν δεν ταιριάζαμε...
    sophie's eyes δεν χρειάζεται να ευχαριστείς για τίποτα, όσο για τα μικρόβια σήμερα τα εξάπλωσα σε όλη την εταιρεία.. απ'αύριο θα είμαστε οι μισοί
    nikola είσαι όντως φίλος ρε, αν κάνεις τέτοια θυσία για μένα, τι να πω, μόνο που θα πρέπει να κυκλοφορείς με πατάκια, να βγάζεις τα παπούτσια πριν μπεις μέσα και να κατουράς καθιστός (δέχεσαι;)
    anapnoi καλή σου βδομάδα, ναι έτσι θα κάνω, αν ξεπεράσω και το κρύωμα που με ταλαιπωρεί όλα θα γίνουν τέλεια
    antoni επειδή δεν γνωρίζω το άσμα, μιλάει για το 1979 ή για τα 79 χρόνια ενός ανθρώπου; καλό απόγευμα αγαπητέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε