19/3/07

Προσπάθειες ανάκαμψης

Όταν είμαι πολύ στεναχωρημένος φροντίζω να κάνω πολλές δουλειές για να ξεχνιέμαι. Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο αναλώθηκε σε όποια οικιακή υπερβολή μπορούσα να φανταστώ: σκούπα, πλυντήριο, σιδέρωμα, μαγείρεμα – τίποτα δεν άφησα απέξω. Και όλα αυτά υπό την άγρυπνη ματιά του σκύλου φύλακα (λέμε τώρα). Η απορία της μέγιστη: συνήθως τα Σ/Κ τα περνάμε χαλαρά με παιχνίδια, βόλτες, πολύ φαί, πολύ ύπνο, τι έγινε ξαφνικά σου λέει κι αυτό; Πέρα από τις δουλειές όμως προσπάθησα να της κάνω λιγότερο εμφανή την έλλειψη του συντρόφου της.

Με κίνδυνο να την κακομάθω (οκ, ακόμη περισσότερο), την εξάντλησα στα χάδια, τις λιχουδιές και την ξάπλα από καναπέ σε κρεβάτι και τούμπλαλιν, πράγματα που είχε στερηθεί δηλαδή τουλάχιστον για δύο χρόνια.

Αν μη τι άλλο η μεγάλη στεναχώρια συνήθως σε καθαρίζει και από πλείστα άλλα συναισθηματικά κατάλοιπα. Έτσι από αυτό το απλό κι εκούσιο "ουφ", που βγαίνει από μόνο του φεύγουν μαζί του πολλά βάρη.

Χαίρομαι που μπορώ να έχω τη δύναμη και το κουράγιο να ξεπερνώ αντιξοότητες στη ζωή μου. Ακόμη χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι και ζώα που μ’ αγαπούν και τους αγαπώ που με στηρίζουν και τους στηρίζω όταν μπορώ. Ευχαριστώ όλους όσους έστω και με τη σκέψη βρέθηκαν κοντά μου για μια στιγμή. Να ξέρετε ότι θα ανταποδώσω όταν χρειαστεί.

6 σχόλια:

  1. Μπορεις ν' ανταποδωσεις επι τοπου!
    Εχω μια στοιβα ρουχα για σιδερο!
    Και εσυ θα ξεχαστεις κι εγω θα ειμαι ο ατσαλακωτος του juro pro!

    Περα απο τις κρυαδες που γραφω, να ξερεις οτι στεναχωρηθηκα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. blueprints μου, ήθελα απλά να σου στείλω φιλάκια και να σου πω πως σου στέλνω θετική ενέργεια από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. billako μου φέρε, φέρε, αν και το χειρότερό μου κάνει καλό τελικά (πέρα από πλάκα ευχαριστώ)
    sikia μου σ'ευχαριστώ και να ξέρεις ότι θα σε στηρίξω στη δικαστική σου διαμάχη με τον πρόβατο (που αγαπώ, αλλά τ'άδικο δεν το μπορώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στόχευσα σε λάθος ποστ. Το παραπάνω σχόλιο ήτανε να κάτσει κάτω από το προηγούμενο ποστ σου.

    Όπως και νά 'χει, καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σ'ευχαριστώ mind όπου και να το αφήσεις ίδια αξία έχει (PS: κι εγώ ήθελα να αφήσω σχόλιο στην "λέξη" σου αλλά το είχες άνευ σχολίων - με άγγιξε πολύ τη δεδομένη στιγμή...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε