5/2/07

Ακούγωντας 23+ τραγούδια...

Όμορφο βράδυ το χθεσινό, με τη Satya + 23 άλλοτε να φλέγονται πάνω στη σκηνή, άλλοτε να κάνουν πλάκα, με την αμεσότητα που έχει ο μικρός χώρος και την άνεση που προσέφεραν τα γνώριμα πρόσωπα από κάτω. Γνώρισα κάποιους blogers που ήδη μιλούσα αλλά δεν τους είχα δει (π.χ., τον μεγάλο χορηγό –όχι-και-όσο-βουβάλι-λέει-ότι-είναι billzouk, την όχι-και-τόσο-νευρωτική-όσο-θέλει-να-φαίνεται lexotanila κ.ά). Λαμπερή απουσία αυτή του προβατάκου – περαστικά…

Στα της συναυλίας τώρα: Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παίζοντας από 70’s έως πολύ καινούργια, διαφόρων ειδών μουσική, βάζοντας πάντα την προσωπική τους πινελιά. Όχι Πέγκυ δεν ακούστηκε, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που έφυγα, δυστυχώς έφυγα κατά τη 1.30 γιατί δεν θα σηκωνόμουν σήμερα. Η πιο φασαριόζικη παρέα ήταν αυτή του Star που κέρδισε στα σημεία την παρέα των κολλητών του group.

Η αγαπητή Satya (όπως κι ο έτερος βασικός τραγουδιστής Νεκτάριος) υπήρξαν στιγμές που καθήλωναν με την ερμηνεία τους και κατάφεραν να ξεπαγώσουν όσους από εμάς τραβήξαμε τα πάνδεινα μέχρι να φτάσουμε εκεί (πληροφοριακά κοντέψαμε να χάσουμε τον bill λόγω ολισθηρότητας των πεζοδρομίων, η τανίλα έκανε περίπου 1.30 ώρα να φτάσει λόγω κίνησης κ.λ.π). Ούτε ο πάγος, ούτε ο φόβος black out όμως δεν κατάφεραν να χαλάσουν το κλίμα που δημιουργήθηκε εντός. Ευχαριστούμε παιδιά για την ωραία βραδιά, όσοι δεν τα καταφέρατε να πάτε την ερχόμενη Κυριακή, δε θα χάσετε.

P.S: Thanks for all billako, σου χρωστάω ταχύρρυθμη εκπαίδευση στη μπιρίμπα και σου ξανα-αφιερώνω τη χθεσινή αφιέρωση από την γλυκύτατη Σόνια του άσματος των A-ha που προφανώς τόσο πολύ σου αρέσει…

6 σχόλια:

  1. Οχι και οσο βουβαλι λεει οτι ειναι;;;;;;;;
    Ωραιος τροπος! Αντι να πεις "Ειναι μια χαρα, απλα υπερβολικος" η "Μια χαρα ειναι, απλα εχει λιγη κοιλιτσα", το εσταξες το φαρμακι σου.
    Κι απο πανω μας λες & οτι η λεξοτανιλα ειναι στα καλα της!
    Ε, οχι, αυτο παει πολυ!!!
    Τελος παντων επειδη ειμαι μεγαλοψυχος, σε συγχωρω (για σημερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μικρέ μου, αν έβλεπες κάτω από τις λέξεις θα διάβαζες: κούκλος είναι - αλλά επειδή μας διαβάζουν κι άλλοι είπα να το παίξω διακριτικά, ορίστε καρφώθηκα τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι αλλα να σου πω, για να μη γκρινιάζω για κατάφωρη αδικία να πάμε και για καφέ, γιατί εγώ δε σε χάρηκα τόσο όσο ήθελα!!!!
    Σ'ευχαριστώ μωρό μου που ήρθες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ σ'ευχαριστώ καλή μου για τις εικόνες και τις μουσικές που δημιουργήσατε χθες...
    Όσο για τον καφέ, μέσα είμαι, θα'θελα να γνωριστούμε καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτές οι blogoσυναντήσεις όσο πάει αυξάνονται και πληθαίνουν. Και βλέπω περνάτε και ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρά τα περνάμε Νικόλα, αν ξανακατέβεις (που ξέρω δεν το επιδιώκεις κιόλας) let us know...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε