23/1/07

Μεθυστικά

Λίγο μετά τις γιορτές ο κολλητός μου φίλος έφερε από το τελωνείο των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων μια κολόνια (μάρκα δε λέω, όχι για να μην κάνω διαφήμιση αλλά για να μη γίνει χαμός – θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοώ).

Ωραία μου φάνηκε σαν όνομα αρχικά, και σαν οσμή αργότερα αλλά δεν έδωσα φαίνεται την πρέπουσα προσοχή. Ψεκάστηκα λοιπόν δις και στρώθηκα στο μπιριμποτράπεζο για το γνωστό μαραθώνιο μπιρίμπας. Η αλήθεια είναι ότι παρατηρούσα από την αρχή μια αλλαγή στη στάση των συμπαικτών μου, μια νευρικότητα να την πω, ένα λανθάνοντα ερωτισμό να τον πω, δεν ξέρω ακριβώς αλλά η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη στα σίγουρα. Όσο προχωρούσε η βραδιά και μετά από κάμποσα ποτά (εναλλάξ κρασί – τζιν/τόνικ, όχι τίποτα βαρύ) οι συμπαίκτες μου (σημειώτεον κολλητοί φίλοι) άρχισαν να σνιφάρουν όλο και πιο συχνά στο λαιμό μου, κι εγώ να κερδίζω τις παρτίδες όλο και με μεγαλύτερη ευκολία.

Την επόμενη μέρα σε επανάληψη του μαραθωνίου την κολόνια φόρεσε έτερος παίκτης… Εκεί λοιπόν έγινε το σύστριγγκλο. Το σνιφάρισμα έγινε ακόμη πιο έντονο και με σαφή πλέον ερωτική διάθεση. Στο ενδιάμεσο του μοιράσματος των χαρτιών όλοι – εκτός από μένα βέβαια, που για άγνωστο ακόμη λόγο δεν με επηρέαζε τοιουτοτρόπως – εκλιπαρούσαν για μια τζούρα… Σαφώς κι ο εν λόγω κολονοφόρος νίκησε κατά κράτος στα χαρτιά και όχι μόνο. Οι παραγγελίες για την κολόνια θα είναι το φετινό must σε όσους περνούν τα σύνορα, ελπίζω να μην φορεθεί τόσο ώστε να μην την ξαναβάλω.

Παρακάτω ένα βιντεάκι που περιγράφει αυτό που περίπου συνέβη και την έστειλε η γνωστή - και πολύ βελτιωμένη τελευταία – ηττοπαθής μπιριμπόμπια φίλη:

Με υποσημείωσή της που έγραφε: 'Εχω αρχίσει να ξανασκέφτομαι τι περιέχει η τόσο μεθυστική κολώνια σου, έπειτα από αυτό.... :-)

Ν.

10 σχόλια:

  1. Πες μας το όνομα της κολώνιας πάραυτα!!! Είναι διαδεδομένη μάρκα ή θα μας κάνεις να τρέχουμε στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα για να την αγοράσουμε? Απαιτώ απαντήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον πονο μας παιζεις; Να μην δουμε λιγη χαρα κι εμεις τα μπαζα; Δωσε και σωσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όνομα δεν μπορώ να δώσω - ακόμα... Σκέφτομαι μήπως την κάνω εισαγωγή βλέπετε...
    Διαδεδομένη δεν είναι σίγουρα, αλλά μπάζο βρε μπιλάκο θεωρείς εαυτόν; Παντώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρέπει να περιέχει κάποιες φερεμόνες... ακόμη και στο γραφείο που την φόρεσα σήμερα για πρώτη μέρα έγιναν τα ίδια περίπου έκτροπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε, καλα υπερεβαλλα λιγο, μπας & συγκινηθεις, αλλα εσυ τιποτα! Βραχος! Να παρω το αγριο υφος μου, μπας & πιασει;
    "Ολα θα τα ξερασεις blueprints! Ολα! Λεγε! (ηχος απο μαστιγιο) Λεγε το ονομα, γιατι θα σου καψω ολες τις τραπουλες! (ξανα μαστιγιο) Και μετα αντιο μπιριμπα! Επισης θα φερω ασχημα μεν, δεκαοκταχρονα δε, στο γραφειο σου να κανουν πρακτικη & θα σε βλεπουν σαν μαθουσαλα!!! (μαστιγιο!) Λοιπον; Μηπως σου ηρθε η επιθυμια να στειλεις ενα e mail;" !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. α πα πα, εσύ είσαι πολύ s/m παιδάκι μου, μαστίγιο \ κάψιμο τραπουλών \18χρονα... που αλλού που πονάω θα πατήσεις για να πετύχεις το στόχο σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που αλλου; Στα σκυλια!!! (Δεν μου αφησες περιθωρια!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. AAAAAA (κραυγή απόγνωσης), άσε κάτω τα παιδιά, σου στέλνω mail πάραυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ετσι μπραβο! Ειδες ποσο ευκολα γινεσαι συνεργασιμος;
    Λες ν' αλλαξω δουλεια η βλεπω πολλες ταινιες; lol!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/1/07, 1:18 μ.μ.

    Θέλω λίγο.... μου έχει λείψει. Το πιστεύεις ότι με το που σκέφτομαι τη μυρωδιά, μου έρχεται στη μύτη; Μου φαίνεται ότι έχω πέσει στα βαριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. α, εσένα κοριτσάκι μου πρέπει να σε προσέξουμε ιδιαιτέρως... ειλικρινά δε σ' έχω ξαναδεί να κάνεις έτσι με όσμή, όντως να το κοιτάξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε