12/12/06

Έξοδος Κινδύνου

Παράπονα, γκρίνια, χάλια τα νεύρα, χάλια σου λέω. Είναι κι αυτός ο μουντόκαιρος έξω που το κάνει χειρότερο. Όλοι τσακώνονται μ’όλους στη δουλειά, έχουμε αρχίσει να θυμίζουμε το τεύχος «Η διχόνοια» στον Αστερίξ για όσους το έχουν διαβάσει. Δε φτάνουν όλα αυτά, έρχεται κι ο κύριος Δ να μας κάνει γαλούχιση – τύπου εκπαίδευσης – για την παραγωγικότητα, τη συναδελφική αλληλεγγύη και τα γνωστά «μανατζμενίστικα» που τόσο με ξενερώνουν. Σε συνδυασμό δε με την μη αποδοχή του αιτήματός μου για άδεια μεταξύ Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς το κερασάκι ήρθε κι έδεσε. Δεν έχει και μια έξοδο κινδύνου να την κάνω μ’ελαφρά γαμώτο.
Μου φαίνεται ότι θα χτυπήσω μια αναρρωτική να τελειώνει το παραμύθι. Το μόνο που θέλω τούτες τις μέρες είναι να γυρίζω στους δρόμους χαζεύοντας βιτρίνες, στολισμούς, τα υπέροχα βουνά σκουπιδιών (έλα πάλι γκρινιάζεις), να πίνω ρακές με μεζεδάκι με καλούς φίλους σε όμορφα στέκια, να παίζω μπιρίμπα με την αγαπημένη ηττοπαθή φίλη (να θυμηθώ να της αφιερώσω ένα post σχετικά).
Ζητάω πολλά; Που είναι η έξοδος κινδύνου είπαμε;

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/12/06, 2:53 μ.μ.

    Ευθεία μπροστά. Μόνο εκεί είναι πάντα η έξοδος κινδύνου. Sorry, που δεν πήρες την πολυπόθητη άδεια - αν και νομίζω ότι όλοι το περιμέναμε. Διάβαζα χθες σε ένα μπλογκ ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι, που μου έφτιαξε την μέρα σχετικά με τις επιλογές μας, θα ψάξω να το βρω, να το φέρω εδώ μια και ειμαι εντελώς ανίκανη να κάνω link. Αυτές οι γιορτές θα έχουν πολλές ρακές, πολλές κουβέντες και πολύ μπιρίμπα - άντε φέρε και την φίλη σου να την κερδίσουμε όλοι μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oops, το ξέχασα σαν λεπτομέρεια ότι με διαβάζεις... αλλά στο είχα τάξει ότι θα σου αφιερώσω κομμάτι(α) κάποια στιγμή, οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι αυτο θελουμε αυτη την εποχη...
    Κι εγω πηζω & θα πηζω σε ολες τις γιορτες.
    Αισχος κυριε προεδρε!
    Εξοδος κινδυνου δεν υπαρχει! Εδω ειναι το "Hotel California"!
    Η "διχονοια" στον Αστεριξ, ειναι ενα απο τα καλυτερα κομικς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thanks bill, τουλάχιστον να ξέρω ότι δεν θάμαι ο μόνος που πήζει Χριστουγεννιάτικα (για τη διχόνοια συμφωνώ απολύτως, αλλά για το Hotel τι εννοείς; you can check in anytime you like but you can never leave? α! μη μας πιάνει πεσιμισμός τώρα :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/12/06, 3:11 μ.μ.

    Αν αυτή η φίλη είναι αυτή που φαντάζομαι...άστα να πάνε. Καλύτερα ρακές και ουζάκια στο ΛΙΜΑΝΑΚΙ, κάπου στον Ευβοϊκό. Και πες της ότι την αγαπάμε και ας μην παίζει καλή μπιρίμπα και ας μην της το δείχνουμε όσο θέλουμε. Όπως άλλωστε συμβαίνει και με σένα αγαπητέ μπλογκερ.
    Υ.Γ. κόβε καμμιά φορά τα νύχια από τα κουκλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτο ακριβως ενοουσα για το Hotel California! Χαιρομαι που συνενοουμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. old navy εντελώς περί αυτής πρόκειται, συμφωνώ για τα ουζάκια

    bill κι εγώ χαίρομαι, αλλά να δεις που θα την βρω την έξοδο που θα μου πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε