26/11/18

24... κι ακόμη μετράμε

Συχνά πυκνά πριν κοιμηθούμε ρωτάς: πάμε μια βόλτα; Άλλοτε πάμε παρέα άλλοτε χώρια, αλλά είναι αυτή η βόλτα που μας κάνει να συνεχίζουμε. Κάποιες φορές είναι σε μέρη άγνωστα ή σκοτεινά, άλλες είναι σε μέρη γνωστά κι αγαπημένα. Κάθε φορά όμως το φως υπερισχύει και σκίζει το σκοτάδι δείχνοντας το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε. 
Δύσκολη χρονιά η φετινή από κάθε άποψη, αποφάσεις πάρθηκαν, όρκοι ενισχύθηκαν, αλλαγές πορείας έγιναν, είμαστε και πάλι μπροστά σε νέες προκλήσεις αλλά εξακολουθούμε και είμαστε, δεν είμαι...
Δεν φοβάμαι την μοναξιά, έχω μάθει και μαζί της, αλλά ξέρω ότι ενωμένοι κερδίζουμε περισσότερα, η ζωή παίρνει άλλη αξία, ο φόβος καταλαγιάζει κι η συντροφικότητα μου δίνει δύναμη και κουράγιο.
Μόνο αγάπη και κατανόηση χρειάζεται, είναι τόσο απλό και τόσο σύνθετο ταυτόχρονα, αν αυτή η σύνθεση όμως πετύχει νιώθεις ότι τα έχεις όλα και προχωράς... προχωράμε μαζί!!! 

8 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=A6MIZoEkjmM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφο και γεμάτο συναισθημα κι ελπίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααααααααχ έλιωσα η αρτίστα!
    Εύχομαι να είστε πάντα έτσι!
    Κίσιζ και στους δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααααααααχ έλιωσα κι εγω σαν την Αρτίστα !💙💙💙
    Και ξέρεις τι θα κάνω ! Το αντιγραφω για να το δωσω στον Χ σε κανα δυο χρονακια που θα ειμαστε 14 χρονια κι εμεις μαζί...θα το παθει το εγκεφαλικό :)
    Εύχομαι πάντα μαζί ,να περνάτε όλες τις δυσκολίες και να παίρνετε δύναμη απο περισσότερες χαρές και από όσους σας αγαπούν και υπολογίστε κι εμένα μέσα ε !💙💙💙💙💙💙💙💙💙

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 💙💙💙 να είστε καλά παιδιά... και να αφήσεις ήσυχο τον Χ, ποιος θα σε άντεχε βρε τόσα χρόνια; :) φιλιά σας πολλά

      Διαγραφή

καλώς ορίσατε