5/12/16

10 Ιστολογικά Χρόνια

Δέκα χρόνια blogging λοιπόν, με ποστ κυρίως σκέψεων αν και τα τελευταία χρόνια περισσότερο είχαν να κάνουν με το Ιντερνετικό ραδιόφωνο και τις εκεί εκπομπές. Με άλλους bloggers γνωριστήκαμε από κοντά, με άλλους μόνο ηλεκτρονικά, με κάποιους έγινα φίλος, συνεργάτης και συνοδοιπόρος. 
Δεν ήταν βέβαια όλα ρόδινα. Υπήρξαν και τσακωμοί, διαγραφές κι άλλα όμορφα (όπως συμβαίνει βέβαια σε κάθε δραστηριότητα που εμπλέκονται άλλοι άνθρωποι). Όμως έτσι είναι η ζωή πάντα, με τα όμορφα και τα άσχημα, με τα αισιόδοξα και τα θλιβερά της. 
Όσο κι αν άλλα κοινωνικά δίκτυα εν τω μεταξύ έχουν πάρει την πρωτοκαθεδρία όσο μπορώ θα επιμείνω εδώ με τους λίγους και καλούς συνιστολόγους που έχουν απομείνει και διατηρούμε αυτή την επαφή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πέρασαν από εδώ κι ελπίζω να συνεχίσουμε να τα λέμε.

Υ.Γ.: Στατιστικά μιλώντας αυτό είναι το υπ αριθμόν 744 ποστ, 19.413 σχόλια έχουν γραφτεί και περίπου 112.000 προβολές σελίδας από τότε που κρατάει στατιστικά ο blogger (περίπου από το 2010). 

8 σχόλια:

  1. Δέκα ε? Πω πωω.. Να είσαι καλά να γράφεις τόσα κι άλλα τόσα :))
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα να έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλιά κορίτσι, ναι, περνάνε τα χρόνια να είμαστε όλοι καλά να τα λέμε κι από κοντά κι από εδώ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/16, 8:54 μ.μ.

    Εύχομαι το βλογ σου να φτάσει τα χρόνια του Επίτιμου και να τα ξεπεράσει!
    Να συνεχίσεις, διότι είμαστε λίγοι που επιμένουμε και δεν τα έχουμε εγκαταλείψει για τα σόσιαλ μύδια και στο τέλος θα την κλείσει την πλατφόρμα ο βλόγγερ και να μας δω πού θα τρέχουμε να ανοίγουμε βλογ.
    Και σε αυτό το σημείο να επισημάνω ότι μαζί με όλα τα υπόλοιπα που σου έχει προσφέρει αυτή η ενασχόληση, σου χάρισε και έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, τον οποίο δεν τον αναφέρεις στο κείμενό σου και δεν κατανοώ τον λόγο της παράλειψης αυτής. Μήπως να ανησυχώ; (Πού είσαι Λεκάνα, να δεις τι του γράφω και να πάθεις ντουβρουντζά)
    Ααααααααααααααααααααααχ...
    Καρδούλες. Πουά βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν για να μην καρφωθούμε αγαπητό ανεκπλήρωτο... αν όμως φτάσει τα χρόνια του επίτιμου το βλογκ εγώ τα πόσα θα φτάσω; α μπα, ούτε να το σκέφτομαι, ασπασμούς, καρδούλες (κάθε απόχρωσης και στυλ) κι άπειρα Ααααααααααααααααααααααχ...

      Διαγραφή
  3. Τώρα που σε ανακάλυψα, εύχομαι να ξαναδιαβάσω την επόμενη εορταστική δημοσίευση σε 10 χρόνια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο ελπίζω συνάδελφε, ότι αγαπάμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε με την ίδια θέρμη

      Διαγραφή
  4. Πως περνάνε τα χρόνια! Πολύχρονο και πάντα γεμάτο με όμορφες σκέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να είσαι καλά συνάδελφε και συνεργάτη, Χρόνια σου Πολλά

      Διαγραφή

καλώς ορίσατε