23/1/15

Θυμός ή Φόβος; μπα, δεν θα πάρω, ευχαριστώ...

Ανέκαθεν αντιπαθούσα τα διλήμματα (τύπου: ποιον αγαπάς περισσότερο; τον μπαμπά ή την μαμά; ποιον αντιπαθείς περισσότερο; τον άλφα ή τον δείνα; κ.ο.κ). Πόσο μάλλον τώρα, τώρα που πλασάρουν με απίστευτη αγριότητα όλα τα μέσα το δίπολο: Θυμός vs Φόβου... η τρομοκρατία δεν είναι αυτή που έχουμε συνηθίσει, βρίσκεται καρφιτσωμένη στα περίπτερα, βρίσκεται στις οθόνες τηλεοράσεων (και υπολογιστών), βρίσκεται στο στόμα του μεγαλύτερου μέρους των συνανθρώπων μας.
Χρόνια τώρα δεν ψωνίζω και δεν πείθομαι, ίσως λίγο μόνο απογοητεύομαι που έξυπνοι κατά τ' άλλα άνθρωποι τρώνε το παραμύθι, αναπαράγουν ότι βλέπουν ή ακούνε και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να το ψάξουν λίγο από μόνοι τους, να πάρουν τελικά την δική τους απόφαση βρε αδελφέ...
Συμμετοχή λοιπόν και καμία αδιαφορία ή ισοπέδωση, πρέπει να παίρνουμε σαφή θέση στα πράγματα και να μην λειτουργούμε ως πιονάκια του οποιουδήποτε συστήματος, με πλήρη συνείδηση και το χέρι στην καρδιά συνεχίζουμε να ελπίζουμε, να αισιοδοξούμε και να χαμογελάμε.

Υ.Γ.: Αυτό το Π/Σ/Κ το Boem Radio δεν θα έχει ζωντανές εκπομπές λόγω εκλογών, ζωντανά μαζί σας από την Δευτέρα, οι όμορφες μουσικές μας λίστες βέβαια ελπίζουμε ότι σας κρατούν καλή συντροφιά, να είστε όλοι καλά.

9 σχόλια:

  1. Είσαι σίγουρος πως την Δευτέρα θα έχετε ραδιόφωνο; Γιατί μια ψυχή λέει δεν θα έχουμε ούτε κωλόχαρτο χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μωρέ Ραδιόφωνο θα έχουμε σίγουρα, τώρα για το χαρτί τι να σου πω, αν γίνουμε μεγάλη Λατινική χώρα ίσως να μπούμε και στο G20... δεν ξέρω αν αυτό είναι κακό... φιλιά σου

      Διαγραφή
  2. "Συμμετοχή λοιπόν και καμία αδιαφορία ή ισοπέδωση, πρέπει να παίρνουμε σαφή θέση στα πράγματα και να μην λειτουργούμε ως πιονάκια του οποιουδήποτε συστήματος, με πλήρη συνείδηση και το χέρι στην καρδιά συνεχίζουμε να ελπίζουμε, να αισιοδοξούμε και να χαμογελάμε."

    Πόσο συμφωνώ!!
    Να είσαι καλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να είσαι καλά, ελπίζω να συμφωνήσουν πολλοί μαζί μας, καλό Σ/Κ

      Διαγραφή
  3. σωστή τοποθέτηση όμορφέ μου! και βέβαια πρέπει να ψηφίσουμε και να μετά να γκρινιάζουμε! είναι στη φύση μας. άλλωστε το είπε και ο αριστοτέλης, ο άνθρωπος είναι πολιτικό ζώο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αριστοτέλης ήταν απλά ευγενικός. Ο άνθρωπος είναι σκέτο ζωοΝ χαχαχα

      Διαγραφή
  4. ευτυχώς μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει να γκρινιάξω μετά από κάποια ψήφο μου, όλες ήταν συνειδητές (το ίδιο θα γίνει και τώρα), όσον αφορά στα ζώα τι σας φταίνε τα έρημα; μια χαρά είναι αυτά, εμείς καταστρέφουμε το ζωικό βασίλειο... φιλιά και στους δυο σας Ρία και Mahler

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δύσκολο να πιστέψω πως το κοπάδι θα γυρίσει εναντίον του βοσκού.
    Και το δίπολο, γέρος βοσκός το έχει εφεύρει όταν παρέδωσε τη γκλίτσα του στο γιο, στον εγγονό...
    Ξενούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αγαπητέ, αλλά κάποια στιγμή τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, γιατί όχι τώρα; (ναι, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος)

      Διαγραφή

καλώς ορίσατε