9/11/14

Παζάρι για καλό σκόπο...

Στο Μερόπειον Φιλανθρωπικό Ίδρυμα και για 2 τριήμερα (14-16 και 21-23 Νοεμβρίου) πραγματοποιείται το 6ο Φιλανθρωπικό παζάρι (λεπτομέρειες στην εικόνα).

Όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε μπορείτε να μαζέψετε: αξεσουάρ, μπιζού, διακοσμητικά, πιάτα και ποτήρια σε 12δες, εξάδες ή και μόνα τους, πιατέλες, κούπες φλυτζάνια (με ή χωρίς πιάτο), επιτραπέζια παιχνίδια, εργαλεία, κεντήματα, παραδοσιακά προϊόντα, χριστουγεννιάτικα και πασχαλιάτικα στολίδια, κομπολόγια, μαχαίρια, πιρούνια, ψωμιέρες, τσατσάρες, μολυβοθήκες, τετράδια, συλλογές, περιοδικά, DVD / CD με ταινίες ή μουσική, καπέλα, καθρεφτάκια, ομπρέλες, ομπρέλες, γραβάτες, μόντεμ, φορτιστές κινητών, μπρελόκ, σαπουνοθήκες, φλασάκια, στυλό και μολύβια, μικρούς πίνακες, ρολόγια, τσάντες, μπουκάλια, μαντίλια και ο,τι άλλο δεν χρειάζεστε ή επιθυμείτε πλέον (πρακτικά οτιδήποτε εκτός από ρούχα) και να επικοινωνήσετε μαζί μου στο mail ή στον Παύλο ή και απευθείας στο Μερόπειον (Διονυσίου Αεροπαγίτου 45).
Εννοείται εκτός από την προσφορά σας μπορείτε να περάσετε τις παραπάνω ημέρες και να αγοράσετε μέσα από μεγάλη ποικιλία (και σε πολύ προσιτές τιμές) διαφόρων αντικειμένων. 
Θυμηθείτε ότι είναι για καλό σκοπό, σας περιμένουμε...

13 σχόλια:

  1. Ελπίζω να μαζευτούν πράγματα και φυσικά να αγοραστούν, γιατί είναι για καλό σκοπό όντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω (κι ελπίζω με την σειρά μου) ότι θα πάει καλά, ευχαριστούμε και για την δική σου συμμετοχή βεβαίως

      Διαγραφή
  2. Καλή επιτυχία! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά μικρέ μου, καλημέρα και καλή εβδομάδα

      Διαγραφή
  3. να δω αν θα ξεμπερδέψω με κάτι υποχρεώσεις γραμματειακής φύσεως που έχω τώρα τελευταία και να κάνω μια βολτα από εκεί!
    μπράβο πάντως γιάννη, που μας ενημερώνεις! είπαμε, είναι για καλό σκοπό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννοείται για καλό σκοπό κορίτσι, και θα είμαι πίσω από τους πάγκους το 2ο τριήμερο (21-23) αν θες να με δεις και ως πωλητή...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/14, 8:47 μ.μ.

    Γι αυτό σ' αγαπάω. Επειδή νοιάζεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλή πρωτοβουλία, ευτυχώς που μας ενημερώνεις, αλλιώς, εγώ τουλάχιστον δεν θα το μάθαινα. Φιλιά και καλημέρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έβαλα το λινκ σου στην ανάρτηση μου. Ευχαριστώ πολύ :)

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και για τα δύο, συνέχισε την καλή δουλειά

      Διαγραφή

καλώς ορίσατε