29/1/13

Επί παντός επιστητού...

... ή περί ανέμων (αιθαλομίχλης) και υδάτων (ομβρίων και λασπωμένων). Για πείτε μου βρε παιδιά, τι έχετε πάθει; Διακρίνω όλους να κρίνουν όλους, άλλοι χαριτωμένα και κομψά κι άλλοι βρίζοντας και θυμίζοντας τον τελευταίο αλήτη του λιμανιού. Δεν πρόκειται με τίποτα να μπω στο παιχνίδι και να πάρω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου. Απλά θα αναφέρω γεγονότα που τελευταία όλο και μεγαλώνουν τον όγκο σκουπιδιών και της μπλογκόσφαιρας αλλά και "κοινωνικών δικτύων" (που μόνο κατ' όνομα είναι τελικά τέτοια). Κάποιος λοιπόν κράζει διάφορες "ομάδες", περσόνες, κρυφούς ή φανερούς σκοπούς ατόμων εδώ μέσα, απλά και μόνο γιατί του την σπάνε και θέλει να πει τη γνώμη του. Κάποιοι από τους θιγόμενους (όποιος έχει τη μύγα κλπ λένε στο χωριό μου) ασχολούνται "διακριτικά" με το παραπάνω λέγοντας ότι δεν τους ακουμπά, ότι αυτοί αγαπούν όλο τον κόσμο, ότι είναι τόσο καλοί που πιο καλοί "πεθαίνεις" και ζουν μέσα στο ροζ συννεφάκι της πλασματικής καλοσύνης τους - με προφανή ιδιοτελή σκοπό την όποια εξαργύρωση και διασημότητα που αποζητούν μέσω αυτών των διαδικτυακών καναλιών. Κάποιοι άλλοι εκτοξεύουν οχετούς, φανερά, σκοτεινά και με τρόπο που δεν θα μπορούσε να δικαιολογεί η όποια μόρφωση έχουν πάρει (καλά, είναι γνωστό ότι τα πτυχία και τα βιβλία όταν δεν περνούν σωστά στον εγκέφαλο λειτουργούν με καταστροφικά αποτελέσματα), αλλά και πάλι με προφανή στόχο την αναγνώριση (είναι επίσης γνωστό ότι η κακία κι η σοκαριστική / άσχημη ακρότητα πολλές φορές λειτουργεί με γρηγορότερα αποτελέσματα κι από την καλοσύνη για διαφημιστικούς λόγους). Πραγματικά έχω βαρεθεί και σιχαθεί όλες αυτές τις πρακτικές, όταν ένας άνθρωπος είναι μικροπρεπής, δεν πάει να έχει 100.000 ακόλουθους, το ίδιο κενός παραμένει κι αργά ή γρήγορα ο κόσμος θα καταλάβει το ποιόν του και θα τον στείλει στη λήθη.
Υπάρχει κι άδολη αγάπη...
Δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να ασχοληθούμε λίγο με την κρίση του ίδιου μας του εαυτού; Αν και με ποιους τρόπους μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι; Γιατί καλός ο περίγυρος κι οι αυλές που μας κολακεύουν, αλλά το πρόβλημα που ανακαλύπτουμε σε κάποιον άλλο είναι τελικά δικό μας. Δεν ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε ή μας συμβαίνει κάτι παρόμοιο (ή και ακριβώς το ίδιο) και μας κάνει να ξεσπάμε με τον χειρότερο τρόπο. Ας χαμηλώσουμε λίγο το κεφάλι και ας δούμε πως να αγαπήσουμε και να προσέξουμε τον εαυτό μας πρώτα και μετά τους γύρω μας, η προσωπική μας βελτίωση είμαι σίγουρος ότι αρχικά δεν πρόκειται να μας αφήσει τον παραμικρό χρόνο για να ασχοληθούμε με μικροπρέπειες και σταδιακά θα μας κάνει να βλέπουμε με άλλο μάτι και τον περίγυρό μας. Εύχομαι το μάθημα που ερχόμαστε να πάρουμε να μην πάει χαμένο, οι μετεξεταστέοι κι αποτυχόντες δεν έχουν καμία θέση πάντως στην "τάξη" μου, σκοπεύω να προχωρήσω και χωρίς αυτούς.
Ενημέρωση:
Συγγνώμη αλλά δεν πρόκειται να απαντήσω αυτή τη φορά σε σχόλια, αν θέλετε γράφετε ελεύθερα τη γνώμη σας ή και την αλλάζετε στην πορεία, δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται όπως θέλει και να πιστεύει ότι θέλει, επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ ξανά με τα της κοινότητας αυτής, οι μάσκες ή έπεσαν ήδη ή πέφτουν σιγά σιγά, στις συμπτώσεις δεν πιστεύω...
Τέλος αποφάσισα να μην αφήνω πλέον ανώνυμους να γράφουν σχόλια - τουλάχιστον για το συγκεκριμένο - καθώς κι ότι ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενα κι από τις πράξεις του, κάποιοι επικοινώνησαν είτε γραπτώς (το mail μου είναι φανερό κι όποιος θέλει στέλνει και του απαντώ), κάποιοι τηλεφωνικά και λύσαμε τυχόν απορίες, ο χώρος και του blogging και του ραδιοφώνου ή όποιου άλλου μέσου είναι ευτυχώς απεριόριστος και μεγάλος και μπορεί να φιλοξενήσει τους πάντες, χαλαρώστε κι απολαύστε το, η ζωή είναι πολύ μικρή για να σπαταλιέται αδίκως, ξαναλέω: το σημαντικό είναι να γίνουμε εμείς καλύτεροι κι όχι να προσπαθήσουμε να κάνουμε τους άλλους, αυτή είναι η βάση, καλή συνέχεια σε όλους...

Υ.Γ.: Ο "Ήφαιστος" ευχαριστεί για την χθεσινή αφιέρωση της σχεδόν πανσελήνου...

62 σχόλια:

  1. κύριε κύριε, εγώ που πέρασα με άριστα, θα πάρω και έπαινο;;;

    όχι γιατί έχει μείνει μια γωνιά στον τοίχο άδεια και όλο αναρωτιέμαι με τι να τη γεμίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σας παρακαλώ δεν θα ήθελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω φιλε μου δεν παρακολουθω το εργακι και παροτι ενημερωθηκα σημερα πως καπου ενεπλακην το ονομα μου,δε θα σκοπευω να αλλαξω ροτα.

    Ως ανθρωπος, που ομολογει οτι εχει ευκολο τον καυγα, αυτη η κατασταση θα επρεπε να με γοητευει - αντιθετως την βρισκω πολυ νοσηρη γιατι οταν καποιους δε τους γουσταρεις δε ασχολιεσαι και μαζι τους και συνεχιζεις σαν να μην υπαρχουν.

    Η συμπεριφορα του νεομαρτυρα που θα βγει στο καθε ειδους γυαλι ανηκει σε παλαιολιθικα συμπεριφορικες καταστασεις που στην εποχη της ηλεκτρονικης επικοινωνιας μοιαζει αρκουντως γελοια.

    Ολοι κρινομαστε απο οσα κανουμε καλως ή κακως και πάντα θα υπαρχουν αυτοι που θα μας αγαπουν κι εκεινοι που δε θα μας θελουν.

    Εγω εχω επιλεξει να συναστρεφομαι κοινωνικα και ηλεκτρονικα με τους πρωτους - οσους για τους δευτερους αισιοδοξω πως καποια μερα η πλειοψηφια τους θα αντιληφθηκε ποσο λαθος εχει κρινει την τελειοτητα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πόσο κουμπάροι είμαστε τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσβησα το πρωτο μου σχόλιο και ξαναγραφω οτι συμφνωνω μαυτα που εγραψες και υπογραφω
    \παρολαυτα και συ εδω το ιδιο κανεις σχεδον φωτογραφιζεις κάποιον-α και λες αυτα που πιστευεις φυσικά, και το σέβομαι! ομως αληθεια ποιοι απο μας δεν εχουν περιγυρο αυλικους και δεν εχουν θάψει αλλους που εφυγαν απ αυτο το παρεακι?
    ο πρωτος αναμαρτητος το λιθω βαλετο
    εχω χάσει σχολια απο μπλογκερς που εκτιμουσα γιατι πιστευουν ιστορίες μια τρελλης μπλογκερ , ξερεις ποιον ενοοω, και μαιζ και τα δικα σου που τοσο εκτιμώ! αν θες να το ανοιξουμε αυτο το θεμα πολυ θα χαρω να μαζευτουμε σ ενα τραπεζι να πιουμε τις βοτκες μας και να μαστε ολοι παρόντες
    αν μας ενδιαφερει η αληθεια φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έγινε καλέ;όχι ότι με νοιάζει.

    "Περσινά ξινά σταφύλια φετινό γαμάτο τσίπουρο"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελευταία κατάλαβα πως γίνονται καυγάδες.
    Δεν ξέρω λεπτομέρειες και ούτε θέλω να μάθω!
    Καλό απόγευμα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/1/13, 5:38 μ.μ.

    @ασωτος γιος
    τα σχόλια τα έχασες επειδή είσαι ένα μουνόπανο χρυσαυγήτης. Άντε από εδώ τσόκαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου ανώνυμε χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπλουουουουουου........
    καληνύχτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ γιε μου, με κάνεις περήφανο, αυτό μονάχα.

    Την κατινιά εδώ μέσα απαξιώ να τη σχολιάσω, έχω και ζωή να ασχοληθώ. κι αν γράφω, γράφεις, γράφουμε, το κάνουμε γιατί γουστάρουμε. Και αν διαβάζω, διαβάζεις, διαβάζουμε, επίσης.

    Ο μπαμπάκας σου ο άνεργος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ανώνυμε αν ειχες το θάρρος θα εγραφες επωνυμα ! εγω ποτε δε βρίζω και οτι γραφεις χαρακτιριζει πρωτα; εσενα κι οχι εμενα! δεν πεφτω σε αυτο το επίπεδο:!
    σεβομαι τον μπλογκερ εδω και δε το συνεχιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω ειμαι εκτος θεματος και δεν εχω παρει ειδηση τι εγινε.
    Καλη εβδομαδα να εχετε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
    είσαι ο καλύτερος της υπόθεσης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. το μόνο σχόλιο που θα κάνω αφορά την Ria κι αυτό γιατί ζήτησε τον έπαινο που θέλει να κοσμήσει την άδεια γωνιά του τοίχου, δικός σου λοιπόν κορίτσι

    Υ.Γ.: επίσης θα παρακαλούσα να κρατηθεί ένα επίπεδο γενικά, δεν σβήνω απ' ότι βλέπετε σχόλια (μόνο εσείς έχετε το δικαίωμα να το κάνετε), καλή συνέχεια σε όλους κι ελπίζω να είστε καλά και να μείνετε περισσότερο στο μέρος που αφορά την αυτοβελτίωση κι όχι στα λοιπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τ ανώνυμα σχόλια τυπου "επειδή είσαι ένα μουνόπανο χρυσαυγήτης. Άντε από εδώ τσόκαρο."
    μπορεις να τα σβήσεις
    δε τιμανε ουτε σενα που τα φιλοξενείς
    εκτος αν το πιστευεις οποτε οντως πεσανε οι μάσκες τι να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://aswtosgios.blogspot.gr/2013/01/blog-post_22.html
    αφιερωμενο στον ανωνυμο και στην τρελλη που τον σιγοντάρει
    και καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αμαρτιες_παιδευουν30/1/13, 8:48 π.μ.

    εγώ θα ελεγα οτι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους πωπους που λεγε κι η θεια νινέτα!
    οταν είσαι παραγωγός ραδιοφώνου δεν ξεκατινιάζεσαι με αναρτήσεις που κάνουν ακριβως το ίδιο που κανει και Κι εσείς παρεακι έχετε και μάλιστα βασταγερό, αυλη έχετε.
    Ετσι ειναι τα blogs παιδια μου.
    Ιστορια φτιαχνουν οι παρέες ναι, αλλα οχι οι μικρόψυχες που κανουν ακαριβως τα ίδια που κοροιδεύουν.
    Επίσης εχεις ευθ'υνη για αυτα τα σχολια στο blog! Δεν μας εχεις συνηθίσει σε κατινιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βλού ! με εκπλήσεις! εχετε αυλή και εγώ δεν το ξέρω?
    Δεν μου την έχετε δείξει????? Ολο στην βεράντα καθόμαστε.
    Α! παρακαλώ! θα επιβληθούν ποινές! 2 καφέδες την φορά!
    Φταίω εγώ που ολο για την αυλή της Φερρών σου λέω...! ...!
    καλά σου!
    τι λασπώνερα αναφέρεις, δεν κατάλαβα παραπάνω. Η αιώνια ξανθιά σε φιλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας βάλουμε ένα άσμα να ξαλεγράρουμε ολίγον!
    She Ain't Worth All That από The Shades of Darkness: http://www.youtube.com/watch?v=LACNbxPqxzM
    Αλλά γιατί όχι; Και ένα ακόμα!
    A Cheat από Sandford Clark: http://www.youtube.com/watch?v=4W5_-lyl3ng
    Καλημέρα ανεκπλήρωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ Αθηνά...
    γειά σου κουμπαρούλα με τα ωραία σου!!!


    Καλέ μου Blue όταν ανοίξει ο καιρός να κανονίσουμε μπάρμπεκιου στην αυλή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @mahler76
    Γεια σου κι εσένα κουμπάρε μερακλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. http://www.sansimera.gr/worldays/142
    afieromeno sto mahler& sta fantastika profil tou
    filia agorina
    giortazeis simera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ *Ι-μπλογκερ*
    είσαι τόσο άσωτη κακομοίρα που αφήνεις σχόλιο με τον ίδιο τρόπο καραγκιόζη. Εγώ και τις μπριζολάρες μου τρώω και τις πούτσες μου. Εσένα φασιστάκο σε κερνάει κάποιος κρέας ή στην στέρηση και από τις 2 τρύπες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και γαμω. ΠΟιόν γαμάμε σήμερα; Το άσωτο κορμί ή τον χαμένο υιό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ Maria_Adouaneta (Δε με λενε Μαρία)
    άμα ο άνθρωπος (που βασικά ο φασίστας και αδερφή δεν είναι άνθρωπος) είναι στερημένος από παντού αυτά παθαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το χαζούλη! Αν δεν ήταν χρυσαυγίτης μέχρι που θα ένιωθα και συμπόνια για το μέτριο άτομό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. antouaneta eisai ligo kaliteri otan vrizeis apo oti sto tragoydi
    ekeino pou de mporo na katalavo einai pos se dulevei o mahler kai ton pisteveis
    an exeis fb mporoume na antalaxoume kinita gia pisteis oti eimai real kai oxi virtual.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ *Ι-μπλογκερ*
    εσένα σε δούλευε ο ψυχίατρος σου όταν σου έλεγε πως είσαι καλά θλιβερό ανθρωπάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έλα έλα φέρε fb να γελάσουμε. Ναι όντως είμαι άθλια τραγουδίστρια. Ούτε ένα σωστό βιμπράτο δεν μπορώ να κάνω. Θα ακούω περισσότερη νατάσσα απο δω και πέρα να μαθαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @Maria_Adouaneta (Δε με λενε Μαρία)
    εμ κι εσύ άκου λίγο Μπόφι να μορφωθείς μουσικά χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ναι ρε ξεκινησα με το λογαχο ερωτα γιατι ειναι και πολυ κομματαρα. Ασε που θελω να παιρνω και ιδεες για γοβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Α δεν τον ξέρω αυτό το λοχαγό, μόνο τον Στρατηγό άνεμο του Βύρωνα του Πολύδωρα ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χάνεις! Κάτι ανάμεσα σε τραίνο-Βίσση αλλά στο πιο φακλανέ, και με πολύ βιμπράτο φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αχ δεν μας διαβάζει και η Τσάνια Τανακλίδου να σχολιάσει το βιμπράτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κακά τα ψέματα η Απόβλητη θα το έλεγε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιατί το λές μπορεί και να μας διαβάζει. Αει μπλογκερ έλα ρε στείλε μου το fb σου στο μεηλ μου. Ελα να γίνουμε φίλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ε και να μας διαβάζει δεν θα μπορεί να σχολιάσει. Αν γίνετε φίλοι στο φου-μπού ενημέρωσέ με να γελάσουμε :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. afou mu stilei prin o psixiatros sas pistopiitiko oti de tha me dagkosete! gia sena de fovamai alla me tin xontroula de xero, tosa exei faei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @ *Ι-μπλογκερ*
    εγώ κουκλίτσα μου δαγκώνω το κρέας το ντούρο το σκληρό το γευστικό. Όχι το χρέπι της 42άρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Για μένα γιατί δε φοβάσαι; πίστεψες οτι άρχισα να ακούω μποφίλιω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. όχι δεν έχω φου-μπού αλλά αν κυκλοφορούν εκεί μέσα τέτοιες περιπτώσεις σαν τον αϊ-χάσου ίσως πρέπει να αναθεωρήσω χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εμ τα καλύτερα χάνεις. Έλα ρε αει μπλογκερ μην κωλώνεις. απόδειξέ μας οτι δεν είσαι ο άσωτος. Ουτε η ανδρομέδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. an kai den exo n apodeikso kati
    de xero ti einai andromeda pou lete kai ta lipa
    fantasou posoi vrizoun to mahler74 kai vlepei pantou exthrous

    exeis lavei email me to kinito mu
    opote skase kai pare opote thes
    to FB tha sto doso afou mu kaneis add me to pragmatiko sou onoma ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γράφω σχόλιο μόνο και μόνο για να μου απαντήσει ο Mahler του οποίου είμαι και γνωστή φαν. Κατά τα άλλα.....φοβού τους-τις Κατίνες και δώρα φέροντας!!! Ήτοι η Κατίνα είναι Κατίνα και χαρά στον που την έχει, και το κορυφαίο....κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι....για τις αυλές και τις ομάδες!!!
    Περιμένω απάντηση από τον Mahler προς την φαν του!
    Ξανθιά, πληγωμένη, αυλοχτυπημένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. alla pali den exo na apodeikso se 2 psixakides tipota,kai to oti eiste psixakides fenete apo ta parapano sxolia
    mpois afisa ena humoristiko energopoiithikate amesos kai irhate na kanete afto pou panta kanete ston aswto, stin serenata kai se kamia duzina bloggers
    emena mia einai i epityxia mu , na sas kano na diksete afto pou eiste pragmatika kai to exo petyxei hahaha
    sti lisboa aderfes mu sti lisboa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @ *Ι-μπλογκερ*
    Χωρίς να έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί σου άρχισες να με κράζεις στο μπλόγκ σου.άντε γειά αγάμητη άσωτη αδερφούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. @ Lila Xagorari
    έλα βρε κοριτσάρα. Όπως βλέπεις έχει γεμίσει ο τόπος βλαμμένους όπως βλέπεις κι από πάνω. Μακριά από εμάς τα σούργελα. Καλά είσαι εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. tha thela poly na kano anartisi me sxolia yvristika dika sou k twn allwn gia mena ton aswto kai ti serenata
    ta exo la apothikevmena
    apla variemai
    den asxoloumai
    eksalou ki o aswtos mu exe apagorefsei na asxolitho xana
    bye

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. χμ, ακόμα κι εδώ εσύ μπήκες και με έβρισες χωρίς να έχω ασχοληθεί μαζί σου καημενούλα μου. Οπότε πάρε τα σχόλια και βάλτα εκεί που ξέρεις μαζί με τα άλλα που έχεις γράψει για εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ara eimai o aswtos i oxi kai ola afta pou grafete
    giati ego ta stoixeia mu ta dosa sti fili sou
    kai de me pire tilefono\mipos telika de zeute xoris na vrizete? mipos afto sas threfei?
    oson gia ton aswto pou katigoris synexeia
    xeris t mu grafei sto FB
    mhn asxoleisai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Conversation started today

    14:33 pm
    Ashotos Yios
    μην ασχολείσαι σηφ! το παιδι ειναι υστερικο θα του περασει, οποτε τον καλεσα να μιλησουμε εβριζε ! ωφου μωρε βρήκες νέο παιχνιδι κι εσύ

    ki afto to kano oxi gia kanena allo logo alla mipos isixaseis ligo kai katalaveis ti lathi kaneis!
    oson afora tis vrisies afta pou exeis grapsei esy sto blog to allo mi leme onomata kai oi vrisies gia mena kai tous allous einai disanaloga
    ante as to klisoume to thema tora \efxaristo kai to paidi edo pou de svinei ta sxolia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @ *Ι-μπλογκερ*
    Conversation started today

    13:45 pm
    Ashotos Yios
    μην ασχολείσαι νικ. το παιδί είναι υστερικό και νομίζει πως είμαι εγώ για αυτό σε βρίζει επειδή έχω ψυχολογικά μαζί σου.


    Αυτό και μόνο για να καταλάβεις πόσο χαζός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εγώ δεν έλαβα τίποτα.
    Άσε τα ψόφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε