26/1/12

Σαββατοκύριακο ειρήνης και μουσικής

Οι καθημερινές γίνονται όλο και πιο κουραστικές και δύσκολες. Νέα δεν είναι να ακούς και να διαβάζεις, μια που χάνεται ο Θόδωρος, μια που και για τα PSI να καταλήξουν εμείς νιώθουμε σαν τα πρόβατα επί σφαγή, όλο κουρέματα, στο τέλος μας βλέπω να μη μένει τρίχα στην τσέπη - συγγνώμη κεφαλή εννοούσα - απειλούν 13ο και 14ο, πάνω απ' όλα απειλούν την αξιοπρέπεια και την νοημοσύνη μας, αν δεν είχαμε και λίγα απλά καθημερινά να περνάμε καλύτερα δεν ξέρω πως θα την βγάζαμε. 
Σε αυτά τα απλά καθημερινά που όμως με κάνουν να νιώθω πολύ καλύτερα συγκαταλέγεται κι αυτή η ιστολογικο - ραδιοφωνική επικοινωνία που έχουμε τις καθημερινές 21-23 (λέμε τώρα, όσο πάει) με τον λουστράκο, και τα Σαββατοκύριακα με τον κόκκινο Evil 21-24 και την αφεντιά μου 19-20, στο Tempo radio,  ενώ παίζει δυνατά να υπάρχει η αργία της Τρίτης ώστε να ακούμε και την Χριστίνα μας στον Ανατολικό 21-23 (Μην ξεχνιόμαστε, "Χριστίνα πληκτρολογούμε μόνο για να σ' ακούμε" το σύνθημα).

Αυτές τις ημέρες που θα είναι κι ο καιρός πολύ παγωμένος - άκουσα ότι από Δευτέρα βράδυ θα χιονίσει και στο κέντρο, ωραία θα είναι με χιονισμένο τον Πύργο, θα παίξει κι η Ταμάρ - είναι μάλλον η καλύτερη ασχολία να ακούμε, να γράφουμε, να μιλάμε και να πίνουμε - έστω και διαδικτυακά - παρέα. Εγώ λέω στις δικές μου εκπομπές να κάνω κάποια μίνι αφιερώματα σε αλλοτινές εποχές, όσοι γνωρίζετε που αναφέρεται ο τίτλος θα καταλάβετε φαντάζομαι... - για λεπτομέρειες Σαββάτο πρωί σε άλλη ανάρτηση.
Εύχομαι παρόλες τις αναποδιές (κάτι πρέπει να κάνει αυτός ο Δίας, είτε στο στερέωμα είτε στον Όλυμπο πάντως) να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, σας φιλώ όλους κι όλες.

18 σχόλια:

  1. Λες να χιονίσει και εκεί;;;;
    Θα περιμένω φωτό!!!
    Καλές εκπομπές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θέλω χιόνια κι αηδιες! το τζίπ μου είναι του σαλονιού ! α!

    Εκταφές θάχουμε πάλι ε? καλές εκτομπές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν χιονίσει να έρθω να πάρω την Ταμάρ να πάμε βόλτα??? Καλές εκπομπές εύχομαι μικρέ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς στον πύργο (θεοί,γκουχ γκουχ...μαζί με τους 12 του Ολύμπου), μια χαρά τα πάτε,αν δεν χιονίσει σε αυτό το υψόμετρο που είστε! τι να πούμε εμείς οι πεδινοί απλοί, ταπεινοί άνθρωποι!!
    τρίχα στην τσέπη;τσέπη στην κεφαλή;
    Τα λέμε, φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι αλλο χιονι!!!

    περιμενω πως και πως να σε ακουσω το σκ!!!!
    πολλα φιλια

    και lol στην νιοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μουσικη το αντιλαμβανομαι ,η ειρηνη που κολλαει;

    Εκτος κι αν ειναι σχετικη με τις λιστες σου.
    Λες να χιονισει για να δουμε μια ασπρη μερα;

    Περιμενω να ακουσω τα αφιερωματα που ετοιμαζεις(εγω ειχα ετοιμο απο την προηγουμενη βδομαδα αλλα θα παιξει την Κυριακη αυτη ,λογω των ανατροπων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O "λουστράκος" είναι ο Παύλος και εσύ είσαι εσύ.
    Α,τώρα μπήκαν όλα στην θέση τους και από αύριο θα στήσω αυτί στις ραδιοφωνικές σας συχνότητες.
    Για να δούμε.... sorry....ακούσουμε!
    Και χαλάρωσε.
    Υπάρχουν και χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/1/12, 12:29 π.μ.

    Ραντεβου το ΣΚ λοιπόν για να μας χαλαρωσεις με τα ωραια σου!

    Ειναι λιγες οι εκπομπες που μπορω να διαβάζω ακούγοντας..

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hfaistiwna μακάρι να δούμε και μια άσπρη μέρα, σε ευχαριστούμε και σε φιλώ μικρέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Zouzouna εμ δεν το λέω εγώ για τον καιρό, η ΕΜΥ κάτι είπε σχετικά, όσο για τις μουσικές εκταφές δε λες τίποτα... είναι αρκετοί συγχωρεμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mahler εννοείται να έρθεις να πας βόλτα το παιδί... φιλιά και τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΟΥΛΗ μου ε ναι, εμείς στα ορεινά θα έχουμε ένα πρόβλημα... κατά τ' άλλα τρίχες παντού, άστα, σε φιλώ και τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Christina εκεί πως πάει; έφτασε στα 5 μέτρα το χιόνι; θα σε περιμένω παρέα τότε
    παγωμένα κι άσπρα lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Evil θα δεις αύριο που κολλάει το "ειρήνη" φίλε μου, καλές εκπομπές να έχουμε συνάδελφε και τα λέμε ποικιλοτρόπως από διάφορα σημεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. xristin σωστά το κατάλαβες για το ποιος είναι ποιος, ελπίζουμε να σε έχουμε παρέα, όσο για το χειρότερα... ναι υπάρχουν και δυστυχώς τα βλέπουμε όλοι να έρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Coula ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά για αυτό το Σ/Κ δεν το βλέπω για πολύ χαλαρωτικό ως φαίνεται, θα είναι λίγο πιο ροκ τα πράγματα... φιλιά κι από μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒLUE..Δεν ξέρω αν στο έχω πεί,αλλά με τον χειμώνα έχω ιδιαίτερη σχέση μου αρέσει πολύ..καλοδεχούμενο το κρύο,και μακάρι να χιονίσει.Με το καλοκαίρι έχω θέμα..
    Παρεόυλα θα είμαστε λοιπόν και θα τα λέμε..θα ακούμε και την μουσικούλα μας,ξεχνόντας έστω και για λίγο τις δύσκολίες που περνάμε σαν λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. NOSTOS το φαντάζομαι ως Λύκος φυσικά και τον προτιμάς, το ίδιο και το σκυλί μας... εγώ πάλι το κρύο το θέλω μόνο με χιόνι, σκέτο δε μου λέει τίποτα, είμαι πιο Ανοιξιάτικος τύπος
    Έτσι παρεούλα να περνάμε τα δύσκολα πρέπει, θα τα λέμε φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε