23/2/07

Με βάζετε σε σκέψεις...

Συμβαίνουν διάφορα παράδοξα τελευταία στο "βασίλειο της Κυανομαρκίας". Ο ένας κολλητός φίλος ξαφνικά μου βγαίνει «ποιοτικός» κι από εκεί που οτιδήποτε βάδιζε στα 2 πόδια ήταν προς πήδημα ως εκ του θαύματος μου γίνεται επιλεκτικός… Το – τουλάχιστον – δις ημερησίως ξεμάτιασμα νομίζω δεν αρκεί πλέον, πρέπει να πάρω δραστικότερα μέτρα. Σήμερα δε, απειλούσε ότι θα κατέβει Αθήνα, μπας και μπορέσω να του κάνω μια πλήρη ψυχολογική στήριξη, αλλά είπε ότι του προέκυψαν υποχρεώσεις, τρέχα γύρευε τώρα τι…

Ο έτερος κολλητός εντάξει το ξέρουμε ότι όταν αγαπά, αγαπά με πάθος κάποιους ανθρώπους στη ζωή του, αλλά τέτοια εμμονή πια με τον συγκεκριμένο, τι να πω: κι εμείς ερωτευθήκαμε αλλά δεν τρελαθήκαμε … κλπ. Μα ούτε μια απιστία βρε παιδί μου; Δεν σε αναγνωρίζω πλέον.

Προς στιγμή θεώρησα ότι κάτι ο ανάδρομος φτεροπόδαρος κάτι τα τρίγωνα / τετράγωνα και άλλα γεωμετρικά σχέδια των πλανητών μου παίζουν άσχημα παιχνίδια. Ξέρεις τι είναι από το πουθενά να αλλάζουν οι σταθερές σου; Εκεί δηλαδή που σου φαίνονται όλα να έχουν ένα ρυθμό και μια καθημερινότητα που αναγνωρίζεις και περιμένεις, εκεί σου έρχεται το καινούργιο και στ’ ανατρέπει όλα..

Ξέρω κι εγώ, μπορεί τελικά να είναι μια φάση. Διαφορετικά θα πρέπει να προσαρμοστώ σε νέα δεδομένα (όχι ότι έχω και μεγάλο πρόβλημα, αλλά έτσι για να λέμε).

Εγώ πάντως θα σας στηρίξω ότι κι αν αποφασίσετε να κάνετε στη ζωή σας, απλά: να μου τα λέτε με τρόπο κι όταν έχω πιει ήδη κανένα μπουκαλάκι ουίσκι μη με’ βρει τίποτα μεγάλον άνθρωπο… Φιλάκια σας πολλά

8 σχόλια:

  1. Οι αλλαγές έγιναν για να μην βαρεθείς βρε. Πες ευχαριστώ στους φίλους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχχχχ... Έγραψα σήμερα ΧΩΡΙΣ να τους διαβάσω όλους πρώτα.
    ΜΗ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικόλα ούτως ή άλλως τους ευχαριστώ που είναι φίλοι μου, αν θέλουν να αλλάξουν δικό τους θέμα (το να βαρεθώ μαζί τους δεν παίζει)
    Τανίλα μου, με προειδοποίησες δε λέω, εγώ δε σ'άκουσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλκοολικος θα καταντησεις με τετοιους φιλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πιάστε ένα φέιμους και για μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πες τα billako μου (είχες λόξυγκα χθες; σε μελετούσαμε στη χθεσινή μπιρίμπα... δεν πήρα χαμπάρι ότι είχε επανάληψη 23 γμτ)
    yo!reeka welcome, ένα famous έφτασεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν χαθούν οι αξίες και οι σταθερές σου,
    τότε ένα πράγμα σου μένει:
    αναθεώρηση και επανασυγκρότηση σε νέες βάσεις!

    όσο κιαν κάποια πράγματα τα πιστεύουμε, η ζωή είναι μπαμπέσα, και μας τα φέρνει έτσι που να μας κάνει να γινόμαστε ψεύτες παρόλες τις ειλικρινείς προθέσεις μας...

    αλλαγή πλεύσης λοιπόν, και προς ολοταχώς! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. jojo κάτι παραπάνω μου φαίνεται ξέρεις για το εν λόγω... (και τό'χεις κι επίκαιρο) φιλιά καλό μου και καλώς όρισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε