15/1/07

ALAS

Να σας φτάξω ένα καφέ; Με την ερώτηση αυτή ξεκίνησε η μέρα μου σήμερα...φευ

Αυτό που δεν ήθελα να μου συμβεί πριν κάποια χρόνια, δυστυχώς άρχισε να εφαρμόζεται – σε μεγάλο βαθμό όμως… Όλο και περισσότερο μικρότερης ηλικίας νέοι συνάδελφοι (κάτι έχει γίνει και οι προσλήψεις – απολύσεις στο γραφείο γίνονται σε ρυθμό επιβίβασης μετρό τελευταία, αυτό είναι ένα άλλο θέμα όμως) έχουν αρχίσει να με προσφωνούν σε πληθυντικό αριθμό. Και μπαίνει το μεγάλο ερώτημα: μα φαίνεται τόσο πολύ πλέον το διπλάσιο των ετών μου από τα εν λόγω πιπίνια; Και αν ναι, τι κάνουμε τώρα γιατρέ μου; Παλιμπαιδισμό και σαχλαμαρίτσες του στυλ: έλα βρε κουτό, μια ηλικία έχουμε ή προχωράμε σε δραστικότερες λύσεις όπως πλαστική;

Μου φαίνεται ότι απλά πρέπει να το δεχτώ: είμαι πλέον μεσήλικας όσο κι αν στο ημίφως των μπαρ το ηθικό μου ανεβαίνει όταν με κάνουν 10 χρόνια νεότερο. Είναι κι αυτή η ρημαδιασμένη πρεσβυωπία που μου χτύπησε την πόρτα της όρασης ακριβώς με τα τεσσαρακοστά γενέθλιά μου (ωραίο δωράκι) και δε μ’ αφήνει να το ξεχνάω. Το χαρτί το τραβάω όλο και μακρύτερα και τα χέρια μου κοντεύουν να γίνουν σαν του Φασούλα (ανθίσταμαι σθεναρά στην ιδέα των διοπτρών…).

Θα αρκεστώ στην «παρηγοριά για τον άρρωστο» τελικά: κάθε ηλικία έχει και τα καλά της (ναι, σίγουρα…)

3 σχόλια:

  1. Και βεβαια, καθε ηλικια εχει τα καλα της! Με ειδες πχ εμενα να ζηταω απο κανενα πιπινι να μου μαθει μπιριμπα; Ε;
    Και στο κατω κατω καφε σου ειπαν να σου φτιαξουν! Αν σου ελεγαν για χαμομηλι τοτε ν' ανησυχουσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως κύριε Blueprints μου, στη φωτό είστε super sexy και hot επίσης, μήπως τα πιπίνια ρωτάνε για καφέ για να φλερτάρουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Billako μου για τη μπιρίμπα σου έχω ήδη τάξει ότι θα σε μάθω (κι ας μην είμαι πιπίνι...) όσο για το χαμομήλι δεν έχεις κι άδικο

    sikia μου thanks για το compliment, λες να το κάνουν για αυτό; πάντως εγώ δεν μπλέκω business with pleasure (πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε