5/12/06

Κάθε αρχή και ... εύκολη

Νά'μαι κι εγώ εδώ παιδιά! Τι θέλω λοιπόν από τούτη τη σφαίρα ιδεών, αντιλήψεων, προλήψεων, συγκρούσεων; Περισσότερο αναζητούσα μια επικοινωνία με ήδη φίλους από εδώ και γιατί όχι τη δημιουργία νέων. Οι φίλοι ποτέ δεν είναι αρκετοί.
Να ξεκαθαρίσω λοιπόν σαν αρχή τα του ονόματος τούτου του blog. Blueprint ήταν στις εκδόσεις που δούλευα για χρόνια, το τελικό σχέδιο ας πούμε του βιβλίου υπό έκδοση. Σε αυτές γίνονταν οι τελικές διορθώσεις και κατόπιν δίνοταν η εντολή τυπωθήτω! Μαγική στιγμή, σήμαινε το τέλος κόπου, τρεξίματος, αγωνίας, κάτι σαν μια μικρή κυοφορία μέχρι να βγουν τα blueprints από το "στομάχι" του μηχανήματος. Έτσι σαν αστεϊσμός με το αφεντικό μου - καλή του ώρα όπου και νά'ναι - τους είχαμε βγάλει το όνομα κυανοτυπίες, κατά τη συνήθεια της εποχής να μεταφράζουμε επ' ακριβώς τα αγγλικά σε ελληνικά.
Τώρα που μπορώ να το διακωμωδήσω, όντας αποστασιοποιημένος, μπορεί κανείς να το δει και ως κοινο - τυπίες, κυνο - τυπίες ή ότι άλλου είδους τύπο θέλει να του προσδώσει.
Επειδή προς το παρόν βρίσκομαι στην εργασία μου (όπως και πολλοί από εσάς άλλωστε), θα επανέλθω σύντομα με κάποιο θέμα που θα κρίνω ενδιαφέρον. Νά'στε όλοι καλά, δημιουργικοί και χαρούμενοι.

5 σχόλια:

  1. καλή αρχή λοιπόν!!! μπεεεεε!


    :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. thanks καφτώ αγόρη, είναι η καλύτερη αρχή όταν δέχομαι ευχές από έναν έξυπνο, sexy, εστέτ, καλλιεργημένο τύπο σαν κι εσένα xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ααα επειδή γκρίνια είναι My midle name, άλλαξε τώρα την φωτό του προφίλ. Ή προσέλαβε κάποιον να κάνει καλύτερο ξεγύρισμα!! μπέεεελεος εσύ με τέτοια ποιότητα να έχεις τέτοια φωοτγραφία! μπεεεε

    :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με καθυστέρηση 4 ετών διαβάζω το 1ο σπυ πόστ. how cool is that?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mahler how mahlerish is that θα έλεγα... απλά δεν υπάρχεις παιδί μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

καλώς ορίσατε