2/6/14

Καλοκαίρι ανασυγκρότησης...

Παρότι η Ταμάρ έχει εθιστεί περισσότερο από μένα με τις ραδιοφωνικές εκπομπές, οι Ραδιοτυπίες αυτό το καλοκαίρι θα παραμείνουν εκτός μεταδόσεων προσπαθώντας να ανανεωθούν και να πάρουν δυνάμεις.
Η Ταμάρ επί το έργον...
Προβλέπεται ένα ιδιαίτερο αλλά ενδιαφέρον καλοκαίρι από πολλές απόψεις. Σκοπεύω να κάνω περισσότερες αποδράσεις σε αγαπημένα μέρη κι ανθρώπους τα Σ/Κ (τα τελευταία χρόνια έχω ξεχάσει πως είναι αυτό), να περνάω με ακόμη πιο αγαπημένους ανθρώπους τις καθημερινές χαλαρά στην βεράντα με παγωμένο κρασί ή μπύρα, φροντίζοντας τα φυτά, τον χώρο και γενικά να κάνω πράγματα που νιώθω ότι έχω εγκαταλείψει ή παραμελήσει στην καλύτερη των περιπτώσεων. 

Από εδώ θα τα λέμε όταν νιώθω την ανάγκη να το κάνω, σίγουρα θα σας διαβάζω αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο συχνά θα γράφω... Τελικά ότι κάνουμε (εδώ ή αλλού) δεν πρέπει να είναι ψυχαναγκαστικό αλλά να μας διασκεδάζει και να μας κάνει να περνάμε καλά.
Σας φιλώ και θα τα λέμε...

15 σχόλια:

 1. να περάσεις ένα όμορφο ,ήρεμο καλοκαίρι !
  και σίγουρα κάπως θα τα λέμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εννοείται ότι κάπως θα τα λέμε, καλά αποτελέσματα να έχετε... φιλάκια

   Διαγραφή
 2. Καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλές διακοπές λοιπόν. Ζηλεύωωωωω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. όχι παιδί μου, δεν θα κάνω 3 μήνες διακοπές, εκπομών διακοπές θα κάνω... φιλιά και τα λέμε

   Διαγραφή
 4. Καλοκαίρι και αποδράσεις:ο τέλειος συνδυασμός!Και κρατάω τα τελευταία σου λόγια:πρέπει να κάνουμε αυτό,που μας ευχαριστεί!
  Να περνάς τέλεια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. κι εσύ το ίδιο καλή μου, να κάνεις ότι σε ευχαριστεί και με την μεγαλύτερη συχνότητα που γίνεται

   Διαγραφή
 5. Κι εμένα με έχεις παραμελήσει τελευταίως, αλλά δεν θα το κάνω θέμα.
  Ένυγουέη, καλές διακοπές εκπομπών ανεκπλήρωτο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. έχετε δίκιο, είναι κι εκείνος ο κισσός που δεν λέει να κοπεί ο άτιμος... ασπασμούς (κι ελπίζω κάποια εξόρμηση να είναι και προς τα μέρη σας... - αυτό το τελευταίο συνοδεύεται από ένα ενδόμυχο αχχχ), ασπασμούς

   Διαγραφή
 6. καλοκαίρι και προγραμματισμένες καλές προθέσεις = δύσκολη εξίσωση! Εύχομαι και λίγη περιπέτεια!
  Ξενικός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. η περιπέτεια προκύπτει δεν προγραμματίζεται αγαπητέ μου, ενώ οι προθέσεις μπορεί και να ανατραπούν (αναλόγως), οπότε ξεκινώ κάπως - κι όπως καταλήξω... να είσαι καλά

   Διαγραφή
 7. Άργησα, άργησα... αλλά εδώ είμαι μαζί σου! Όλα τα διάβαζα και έμαθα ότι ο μεγάλος φίλος μου ο Μανόλης Γλέζος κέρδησε πολλούς ψίφους, χαρά μου!!!!

  Να κάνεις ότι θέλεις, να είσαι "χάπι" και ελευθερος όλο το καλοκαίρι, να αδειάζεις το μυαλό σου από αυτά που δεν θές κα βάλεις μέσα όμορφα πράγματα για όλο το χειμόνα!!!

  Τα φιλιά μας. Είμαστε καλά γιατι βρήκαμε βοήθεια τροφίμων κάθε 15 μέρες, πριν ήρθε 3 φορές το χρώνο...

  Σ'αγαπάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαίρομαι που ακούω να σας συμβαίνουν καλά πράγματα, όσο για τα δικά μου ναι, σκοπεύω να ακολουθήσω τις συμβουλές σου, ελεύθερος κι "ωραίος" όλο το καλοκαίρι, φιλιά πολλά κι από μένα σε όλους σας να είστε καλά

   Διαγραφή

καλώς ορίσατε