23/9/12

Φθινοπωρινές Ραδιοτυπίες Μέρος 2ο

Μετά το χθεσινό πάρτι - επίσημη αρχή της νέας μας σελίδας στο Sin Radio, όπου παρουσιάστηκαν αρκετοί από τους νέους παραγωγούς που θα έρχονται σιγά σιγά να μας πλαισιώνουν και να αυξάνονται οι ώρες των ζωντανών μεταδόσεων (και ελπίζω να το απολαύσατε όσο εμείς), σήμερα κανονικά στις εκπομπές μας και συγκεκριμένα στο 2ο μέρος των Φθινοπωρινών Ραδιοτυπιών.

Αμέσως μετά όλα στο κόκκινο από τον Evil Chef και οι μουσικές του διαδρομές σε Ελληνικούς δρόμους. Να έχετε όλοι μια υπέροχη Κυριακή και μια ακόμη καλύτερη τελευταία βδομάδα του Σεπτέμβρη, φιλιά σε όλους σας.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής μπορείτε να αφήνετε σχόλια στη σελίδα του Sin Radio που αφορά στη συγκεκριμένη (και κάθε άλλη) εκπομπή. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να μπορείτε να αφήνετε σχόλια (ακούτε ελεύθερα βεβαίως... κι από το FB πλέον).

6 σχόλια:

 1. Ανώνυμος23/9/12, 11:30 π.μ.

  και πάλι καλή αρχή......
  το πάρτυ ηταν καλό για τους παραγωγούς φροντίστε να ναι καλά και η ακρόαση για τους ακροατές.....

  καλημερούδια.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. homemade καλή σου ημέρα φίλε μου, σκέψου ότι ήταν η πρώτη ημέρα πραγματικής δοκιμής των σχολίων, το τεχνικό τμήμα είναι σίγουρο ότι θα επιλύσει τα όποια προβλήματα, με λίγη υπομονή από μέρους σας και πολύ συμπαράσταση όλα τα γίνουν όπως πρέπει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. χαίρομαι με τους "ελληνικούς δρόμους"!
  Ξενικός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλημέρα και από μένα.

  Το τεχνικό τμήμα μόλις συνέλθει απο το χθεσινό πάρτυ θα προσπαθήσει να διορθώσει όλα τα προβλήματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ξενικέ οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να ακολουθήσεις την ραδιοφωνική μας παρέα... καλή σου ημέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Evil να συνέλθει το τεχνικό τμήμα σαφώς (και από τα "κάμποσα" κρασάκια και γενικώς...) συνάδελφε, καλές εκπομπές να έχουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή