13/6/14

Λογοτεχνικό: Αγαπημένη καλοκαιρινή...

ανάμνηση, συνήθεια ή αίσθηση...
Γράψτε ελεύθερα στο blog σας οτιδήποτε σε καλοκαιρινό σας έρχεται κι αφήστε ένα σχόλιο εδώ με τον σύνδεσμο του σχετικού ποστ...

Διάρκεια συμμετοχής; μα όλο το καλοκαίρι, περιορισμός; κανένας...

Υλική ανταμοιβή για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει, μα κάπως έχω σκεφτεί να σας αποζημιώσω για τον κόπο σας...

Συμμετοχές


Υ.Γ.: Το ότι είναι καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι κλείνουμε αυτιά και μάτια σε ότι συμβαίνει γύρω μας, αλλά θα πω για άλλη μια φορά (κι είναι κι ευκαιρία λόγω καιρού) ότι κλείνουμε τηλεοράσεις και κατευθυνόμενα ραδιόφωνα και ενημερωνόμαστε / διασκεδάζουμε αλλιώς...

2/6/14

Καλοκαίρι ανασυγκρότησης...

Παρότι η Ταμάρ έχει εθιστεί περισσότερο από μένα με τις ραδιοφωνικές εκπομπές, οι Ραδιοτυπίες αυτό το καλοκαίρι θα παραμείνουν εκτός μεταδόσεων προσπαθώντας να ανανεωθούν και να πάρουν δυνάμεις.
Η Ταμάρ επί το έργον...
Προβλέπεται ένα ιδιαίτερο αλλά ενδιαφέρον καλοκαίρι από πολλές απόψεις. Σκοπεύω να κάνω περισσότερες αποδράσεις σε αγαπημένα μέρη κι ανθρώπους τα Σ/Κ (τα τελευταία χρόνια έχω ξεχάσει πως είναι αυτό), να περνάω με ακόμη πιο αγαπημένους ανθρώπους τις καθημερινές χαλαρά στην βεράντα με παγωμένο κρασί ή μπύρα, φροντίζοντας τα φυτά, τον χώρο και γενικά να κάνω πράγματα που νιώθω ότι έχω εγκαταλείψει ή παραμελήσει στην καλύτερη των περιπτώσεων. 

Από εδώ θα τα λέμε όταν νιώθω την ανάγκη να το κάνω, σίγουρα θα σας διαβάζω αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο συχνά θα γράφω... Τελικά ότι κάνουμε (εδώ ή αλλού) δεν πρέπει να είναι ψυχαναγκαστικό αλλά να μας διασκεδάζει και να μας κάνει να περνάμε καλά.
Σας φιλώ και θα τα λέμε...